Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΑΛΛΟ ΕΝΑ «SUCCESS STORY»..ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ BODRUM

ΑΛΛΟ ΕΝΑ «SUCCESS STORY»..ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ BODRUM

Απανωτά τα «χτυπήματα» για τον τομέα της υγείας στο Νησί μας…. Έτσι λοιπόν, μετά την γνωστή σε όλους, υποβάθμισή του, εξ αιτίας της υποστελέχωσης, αλλά και της έλλειψης ιατρικών υλικών, οι τουρίστες που ακούν και βλέπουν όλη αυτήν την κατάσταση (και επηρεασμένοι από τους γιατρούς των ιδιωτικών κέντρων υγείας) για ένα απλό κάταγμα, επιλέγουν να πάνε απέναντι στην Τουρκία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το απόγευμα της Πέμπτης, όπου Άγγλος τουρίστας, με κάταγμα στο πόδι, μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο, από το Νοσοκομείο μας στο πλοίο της Γραμμής Τουρκίας – Κω, για να μεταβεί στο Bodrum Τουρκία για να νοσηλευτεί εκεί, σε συνεργαζόμενη ιδιωτική εταιρεία.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ KOS MEDICARE

Σε συνέχεια του άρθρου της εφημερίδας «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΩ», στο φύλλο της 17ης Οκτωβρίου 2014 και της ηλεκτρονικης εφημεριδας aegeanews οπου αναρτηθηκε αρθρο παρομοιου περιεχομενου και προς αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρουμε τα παρακάτω:

Η εταιρεία μας «ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΩ ΕΠΕ» την 16η Οκτωβρίου 2014 διέθεσε το ασθενοφόρο της προκειμένου να ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΕΙ η βρετανή ασθενής L.D,η οποία διαμένει στην Τουρκία (Βodrum)κατόπιν σχετικού αιτήματος της ιδιωτικής ασφάλειάς της.

Επ” ουδενί επρόκειτο για άνθρωπο που έκανε τις διακοπές του διαμένοντας σε ξενοδοχείο του νησιού μας,παρά για επισκέπτη που ήρθε εδώ για μονοήμερη εκδρομή και αφότου τραυματίστηκε ζήτησε από την ασφάλεια της να γυρίσει στον τόπο διαμονής,όπου βρίσκεται και η υπόλοιπη οικογένειά της, προκειμένου να χειρουργηθεί.

Ουδέποτε συμμετείχαμε σε οποιαδήποτε άλλου είδους παρόμοια δραστηριότητα που συνέβαινε και συμβαίνει κατά κόρον,με επισκέπτες του νησιού μας να «φορτώνονται» σε ιδιωτικά σκάφη,δηλωμένοι ως»περιηγητές» και να φυγαδεύονται,αφού προηγουμένως τους έχουν εξαπατήσει πως δεν πρόκειται να βρουν ίαση στο νησί μας….Άλλωστε είμαστε αυτοί που ανέδειξαν σε πανελλήνιο επίπεδο το θέμα και το πολεμήσαμε και πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις.Οπότε η οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και σύγχυσης είναι ολοφάνερο τι εξυπηρετεί….

Εμείς εναρμονισμένοι με την ιατρική δεοντολογία βοηθήσαμε έναν τραυματία συνάνθρωπό μας να επιστρέψει στον τόπο του,ακολουθώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες και διατυπώσεις,εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη,ενδεδειγμένη και ασφαλή μεταφορά του ως οφείλαμε.Ούτε ιδιωτικά ταχύπλοα,ούτε «περίεργα» μέρη και ώρες….Αντίθετα εμείς σε κοινή θέα με μέσο της γραμμής Κως-Bodrum.Αυτές είναι «δουλειές» που κάνουν «αετονύχηδες»,οι οποίοι έχουν το θράσος να είναι στο λιμάνι και να φωτογραφίζουν την εν λόγω μεταφορά προκειμένου να δημιουργήσουν τη σύγχυση που προαναφέραμε…

Σε οποιαδήποτε παρόμοια περίπτωση που ζητηθεί η συνδρομή μας θα την παρέχουμε όπως αρμόζει σε κοινωνίες που υπακούουν σε κώδικες δεοντολογίας και ανθρωπιάς.

Δεν μεταφέραμε και ούτε πρόκειται ποτέ να μεταφέρουμε στην Τουρκία ασθενή επισκέπτη που κάνει τις διακοπές του στο νησί μας,ενώ μπορεί να θεραπευθεί εδώ ή στην πατρίδα του,ακριβώς όπως μέχρι στιγμής κάναμε παρά τις πολλές περί του αντιθέτου προτάσεις που είχαμε.

Η Κως έχει αρκετούς και καλούς γιατρούς, το προσωπικό του νοσοκομείου μας παρά τις ελλείψεις που αυτό έχει, κάνει μια τιτάνια προσπάθεια,αντιμετωπίζοντας πολλά και σοβαρά περιστατικά.Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διακομίζονται ασθενείς στα απέναντι παράλια ενώ μπορούν να ιαθούν εδώ.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να πούμε πως θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα την επόμενη φορά που ενδεχομένως προκύψει παρόμοιο θέμα και προτού δημοσιευθεί, να γίνει η στοιχειώδης δημοσιογραφική έρευνα,καθώς ορίζει η δημοσιογραφική δεοντολογία, για να αποφεύγονται συγχύσεις που μόνο κακό στην αλήθεια κάνουν.

Τα δικαιολογητικά της εν λόγω μεταφοράς είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Με εκτίμηση.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΩ Ε.Π.Ε – Kos medicare. Παράπονα Ρόδου

Πηγή:
hellasforce.com
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved