Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Ο Σαμαράς διαψεύδει τον εαυτό του...το μνημόνιο δεν τελειώνει το 2014

Ο Σαμαράς διαψεύδει τον εαυτό του...το μνημόνιο δεν τελειώνει το 2014

06/10/2014 , Α. Σαμαράς «Βγαίνουμε από το μνημόνιο στο τέλος της χρονιάς»

Δίνοντας τη σαφή διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα βγαίνει...από την κρίση στο τέλος του 2014 και περιγράφοντας το όραμά του για τη μεταμνημονιακή εποχή, ο Αντώνης Σαμαράς με αφορμή τα 40χρονα της ΝΔ έστειλε τα μηνύματά του στο εσωτερικό της κυβέρνησης, στους δανειστές και κυρίως στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Διαβάστε τώρα τι έλεγε στο Ζάππειο Ι...

Α. Σαμαράς, Ζάππειο, 7 Ιουλίου 2010  Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στην παρουσίαση του Οικονομικού Σχεδίου της Ν.Δ. "Να σημειωθεί ότι το ίδιο το Μνημόνιο, αν και επισήμως εκτείνεται ως το 2014, στην πραγματικότητα πάει πολύ πιο πέρα.

Διότι όταν φτάσουμε το 2014 να έχουμε χρέος της τάξης του 150% του ΑΕΠ, θα είναι πολύ δύσκολο να βγούμε να δανειστούμε στις διεθνείς αγορές."

Υ.Γ.:Τα συμπεράσματα δικά σας

http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2014/10/blog-post_225.html
Σημ. kolot: ... και το χρέος δεν είναι καν 150% ...Είναι 174% του ΑΕΠ...

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved