Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Η "απάντηση" στην "Μεγάλη Αλβανία" - Η γυναίκα που "φροντίζει" τους νεκρούς του 40 στο ΥΠΕΘΑ

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, 22:00
Κατηγορία: Διάφορα
Η καλύτερη απάντηση της Αθήνας στους ανόητους των Τιράνων που ονειρεύονται “Μεγάλη Αλβανία” . Μια τελετή στο ΥΠΕΘΑ που έχει σημασία να προβληθεί.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τίμησε την κυρία Ερμιόνη Πρίγκου από το Σκουτάρι της Χειμάρρας. Η κα Πρίγκου για 74 ολόκληρα χρόνια φροντίζει τα μνήματα των ενταφιασμένων στην αυλή του σπιτιού της στη Χειμάρρα, 6 Ελλήνων στρατιωτών που έπεσαν στο έπος του 1940!

Η ιστορία ποτέ δεν πρέπει να ξεχνιέται. Κι αυτό αφορά όλους . Και τους Αλβανούς οι οποίοι δεν μπορεί να είναι υπερήφανοι για πολλές από τις σελίδες της δικής τους ιστορίας. Κι επειδή αρκετοί συμπατριώτες τους κατάφεραν να ριζώσουν στην Ελλάδα και να προκόψουν ,με τα παιδιά τους να μην σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να επιστρέψουν σε μια χώρα που νοιώθουν πια ξένη καλό θα είναι να λογικευτούν και να συμπεριφέρονται ως ευρωπαϊκή χώρα κι όχι ως η χώρα του Χότζα.

Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γεώργιος Σούρλας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χρίστος Μανωλάς.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (4 Ιανουαρίου)
  • 1818: Αποκεφαλίζεται στην Χίο από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Ονούφριος.
  • 1941: Ελληνικά αντιτορπιλικά βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις στα Δουκάτα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved