Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Απίστευτη καταγγελία διασωθέντα από το Norman Atlantic: "Ήθελαν να μας βουλιάξουν"!!! (Βίντεο)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 3 Ιανουαρίου 2015, 15:00
Κατηγορία: Διάφορα
Σοκάρει η μαρτυρία για τον εφιάλτη που έζησαν οι επιβάτες του NORMAN ATLANTIC δια στόματος του διασωθέντα Γιώργου Δημητρουλάκη στο Ράδιο 9,84 και στο Γιώργο Σαχίνη.

Σκληρές οι αναφορές του για τη στάση του Ιταλού πλοιάρχου και των μελών του πληρώματος. Των Ιταλών διασωστών και τις επίπονες προσπάθειες που κατέβαλαν όπως εκτιμά το σκάφος να μην διασωθεί.

Τον Έλληνα ύπαρχο τον απομόνωσαν κατήγγειλε και έλεγαν όχι στις προσπάθειες του για να μας σώσει. Ο καπετάνιος έκανε ότι μπορεί για να μας βουλιάξει.
Οι στιγμές που ζήσαμε στο NORMAN ATLANTIC ήταν εφιαλτικές. Ήθελαν να μας φουντάρουν . Τα όσα συνέβησαν δεν προκλήθηκαν από θεϊκό ή φυσικό φαινόμενο αλλά από ανθρώπινο χέρι και λάθος.

Συναγερμός στο πλοίο δεν σήμανε. Το πλήρωμα δεν ήταν πουθενά. Οι οδηγοί των αυτοκινήτων παίρναμε τους πυροσβεστήρες . Μόνοι μας προμηθευτήκαμε τα σωσίβια μας. Οι Ιταλοί μηχανικοί ήταν οι πρώτοι που εγκατέλειψαν το πλοίο.

Η φωτιά συνέχισε, πρέπει να είχε εκδηλωθεί από πολύ νωρίς και ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα για όλους αν το πλοίο επέστρεφε στην Κέρκυρα ή κατευθυνόταν πως Αλβανικό Λιμάνι.

Ο Έλληνας ύπαρχος παρά τις προσπάθειες του δέχτηκε την επίθεση του ιταλού πλοιάρχου που του άρπαξε από το χέρι ακόμα και τον ασύρματο επειδή του έλεγε τι να κάνει. "Εγώ διαταγές παίρνω μόνο από τη Ρώμη" φέρεται να του είπε σύμφωνα με την μαρτυρία του Γιώργου Δημητρουλάκη στο Ράδιο 9,84.

Για τα Ιταλικά σωστικά συνεργεία προτεραιότητα είχαν οι Ιταλοί στην υπηκοότητα συνέχισε. Τη γυναίκα μου την πήραν γιατί τους έβαλα τις φωνές και εγώ τους υποσχέθηκα ότι θα έμεινα στη θέση τους πίσω.

Στο πλοίο του πολεμικού ναυτικού San Giorgio μας έβαλαν στα αμπάρια και δεν μας έδωσαν ούτε φαγητό. Όσα σας λέω πρόσθεσε τα έχω πει στο θάλαμο επιχειρήσεων του Υπουργείο Ναυτιλίας και θα τα πω σε όποια άλλη αρχή μου το ζητήσει.

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (7 Ιανουαρίου)
  • 1186: Αποφασιστική νίκη του Έλληνα στρατηγού Αλέξιου Βρανά επί των Νορμανδών κοντά στον Στρυμώνα.
  • 1700: Αποκεφαλισμός από τους Τούρκους στην Σμύρνη του νεομάρτυρα Αθανασίου από την Αττάλεια Παμφυλίας.
  • 1826: Ο Ιμπραήμ προτείνει στους κατοίκους το Μεσολογγίου συνθήκη παράδοσης, η οποία όμως δεν γίνεται δεκτή.
  • 1837: Γίνονται τα εγκαίνια της "Νέας Σπάρτης", δηλαδή της σημερινής Σπάρτης, στην ίδια θέση με την παλαιά.
  • 1838: Ψηφίζεται νόμος για την παραχώρηση γης στους οπλαρχηγούς και πολεμιστές του Αγώνα.
  • 1919: Ελληνικά εκστρατευτικά τμήματα αποβιβάζονται στην Οδησσό της Ρωσίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved