Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Μπορεί να αποτραπεί ο διαμελισμός της Ελλάδος;

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015, 08:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Της Βάσιας Ζαριφοπούλου και του Νίκου Γεωργαντζά

Συνάνθρωποι και πληνάνθρωποι εξακολουθούν ακόμη να κατοικούν εις το προτεκτοράτον ‘Greece’..όπως και τις άλλες πατρίδες του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού: π.χ., Κύπρος και Νότια Ιταλία. Νομίζουν πως επιβιώνουν ή ότι «θα την βγάλουν καθαρή», λόγω της τυφλής τους υποταγής στο δεσποτικό καθεστώς εξουσίας και κατοχής (ΔΚΕΚ) της τυραννικής κομματοκρατίας.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, το ΔΚΕΚ καλεί τους τυφλά υποταγμένους σκλάβους του να νομιμοποιήσουμε την εξουσία των τυραννικών του κομμάτων, μέσω των δήθεν «εκλογών». Και οι τυφλά υποταγμένοι σκλάβοι τρέχουμε στις κάλπες, ώστε να επιλέξουμε ποιό θα είναι το κόμμα ή τα κόμματα που κυριολεκτικά θα μας εξαφανίσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Το διαίρει και βασίλευε είναι η γνωστή τακτική του ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας. Από μόνη της δε, η έννοια της εξουσίας ήδη διαιρεί τους ανθρώπους σε εξουσιαστές και εξουσιαζομένους.

Τις εξουσίαν ορέγεται; Ποιός ξεροσταλιάζει για την εξουσία; Ξεκάθαρα, ούτος είναι ο άρδην καθεστωτικός πληνάνθρωπος.

Το μέγιστον επίτευγμα του ελληνικού μας πολιτισμού υπήρξεν η κατάργησις της εξουσίας, μέσω της σφαιρικής δομής των αιρετών και κληρωτών αρχών της πολιτείας.

Διότι η εξουσία από μόνη της διαχωρίζει τους ανθρώπους σε εξουσιαστές και σε εξουσιαζομένους.

΄Οσο δε για τα κόμματα ―το κερασάκι στην τούρτα της εξουσίας του φρικτού ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας― δεν υπάρχει απολύτως κανένας άλλος λόγος υπάρξεώς των, πέραν της περαιτέρω διαιρέσεως της κοινωνίας των ανθρώπων και της παραγωγής πληνανθρώπων, οι οποίοι πληνάνθρωποι, μέσω των δήθεν «εκλογών» νομιμοποιούν το ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας. Αυτός είναι ο λόγος που ο Κλεισθένης κατήργησε τα κόμματα, ώστε να καταστεί δυνατή η εύρυθμος λειτουργία της των Αθηναίων πολιτείας.*

Α΄) ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

O στρατηγικός στόχος του ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας είναι να εξαφανίσει κάθε Ελληνίδα και κάθε ΄Ελληνα από το προτεκτοράτον ‘Greece’, με οιονδήποτε τρόπον. Μόνον έτσι το προτεκτοράτον ‘Greece’ δύναται να καταστεί το κέντρον της παγκοσμίου κυβερνήσεως της ΝΤΠ, με νεόφερτους σκλάβους από τα πέρατα της Γης, οι οικογένειες των οποίων θα αντικαταστήσουν τον τζαναμπέτη ελληνικό λαό.

O στρατηγικός αυτός στόχος του ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας παρουσιάζεται ως… φιλανθρωπικός. Η αντικατάστασις δηλαδή του τζαναμπέτη λαού των εκλιπουσών Ελληνίδων και εκλιπόντων Ελλήνων, με νεόφερτους σκλάβους από τα πέρατα της Γης, θα επιτευχθεί εις το όνομα της φιλανθρωπίας.

Η υλοποίησις του θεαρέστου και μεγαλοπνόου τούτου σχεδίου της ΝΤΠ απαιτεί 2 (δύο) είδη τακτικών, ακριβώς ευθυγραμμισμένων στον χρόνο:

α’ ) Το πρώτο είδος αφορά εις τον κατευνασμόν της οργής των μελλοντικά εκλιπουσών Ελληνίδων και εκλιπόντων Ελλήνων, με άμεσα κοινωνικά και οικονομικά μέτρα-ψίχουλα, που κάπως απαλύνουν τον πόνο των ανέργων και των φτωχών.

β΄) Το δεύτερο είδος τακτικών αφορά εις τον φρικτό διαμελισμό της Ελλάδος σε πολλαπλά κράτη, αναλόγως με τας ορέξεις των γειτονικών μας χωρών, που τόσο «στοργικά» περιβάλλουν το προτεκτοράτον ‘Greece’. Τι κι αν οι εναπομείνασες Ελληνίδες και οι εναπομείναντες ΄Ελληνες χρειαζόμαστε διαβατήριο για να πάμε από την Κρήτη στη Πελοπόννησο;

Στα βάθη της ελληνικής μας καρδιάς υπάρχει μια κρυφή ελπίδα: το στρατηγικό τούτο σενάριο του ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας να είναι λάθος. Εάν όμως το στρατηγικό τούτο σενάριο της ΝΤΠ βρίσκεται εν εξελίξει, τότε υπάρχει τρόπος να αποτραπεί ο διαμελισμός της Ελλάδος;

Β΄) ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ

Τα πάντα εξαρτώνται από την συλλογική κριτική σκέψι και πράξι της κοινωνίας των Ελληνίδων και Ελλήνων που ψηφίζουν. Μιας και η μερική αποχή από τις κάλπες λειτουργεί προς όφελος του καθεστώτος και η μαζική αποχή δεν είναι εφικτή, λόγω των πολλών πληνανθρώπων, το μόνο που απομένει είναι συλλογικά να δείξουμε την έξοδο στο ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας.

Δηλαδή η στρατηγική σκοπιμότης του τζαναμπέτη λαού των Ελληνίδων και Ελλήνων θα πρέπει να είναι το να καταστήσουμε περιττό το ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας, δείχνοντάς του την έξοδο. Επίσης 2 (δύο) είδη τακτικών απαιτούνται, οι οποίες όμως αλληλοαναιρούνται και είναι συλλογικά εξαντλητικές, δηλαδή ή παίζει η μία ή η άλλη.

Αμφότερες οι παρακάτω τακτικές απαιτούν την αυτο-οργάνωσι, την αυτο-πειθαρχία, όπως και την μαζική συμμετοχή του κατά τα άλλα τζαναμπέτη λαού των Ελληνίδων και Ελλήνων. Ανεξαρτήτως από το ποία τακτική θα επιλέξουμε συλλογικά, εκάστη από αυτές είναι ικανή να δείξει την έξοδο στο ΔΚΕΚ της τυραννικής κομματοκρατίας, καθιστώντας το περιττό.

α΄) Η μία τακτική είναι να ισοκατανέμουμε την συλλογική μας ψήφο μεταξύ όλων των τυραννικών κομμάτων, που τελικά θα συμμετέχουν στις επερχόμενες δήθεν εκλογές.

β΄) Η άλλη τακτική είναι να ισοκατανέμουμε την συλλογική μας ψήφο μεταξύ των ακραίων τυραννικών κομμάτων, π.χ., του ΚΚΕ και της Χ.Α.

Γιά να δούμε: πόσο τζαναμπέτης είναι τελικά ο λαός των Ελληνίδων και Ελλήνων; ΄Εχουμε την προαπαιτουμένη βούλησι και ικανότητα να δείξουμε την έξοδο στο φρικτό δεσποτικό καθεστώς εξουσίας και κατοχής της τυραννικής κομματοκρατίας, καθιστώντας το περιττό;

Θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων υπέρ της επιβιώσεως της μητέρας Ελλάδος; ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (15 Ιανουαρίου)
  • 1820: Ο Ι. Καποδίστριας δεν αποδέχεται την πρόταση του Ξάνθου να αναλάβει την ηγεσία της Φιλικής Εταιρείας.
  • 1823: Ο Γ. Καραϊσκάκης επιτίθεται κατά των Τουρκαλβανών στον Σοβολάκο Ευρυτανίας.
  • 1826: Οι "Ελεύθεροι Πολιορκημένοι" του Μεσολογγίου απορρίπτουν πρόταση του Ιμπραήμ να παραδοθούν.
  • 1854: Πρόκριτοι και λαός της Ηπείρου επαναστατούν εναντίον του σουλτάνου.
  • 1950: Δημοψήφισμα των Ελλήνων στην Κύπρο για την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved