Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Την ωρα που οι τουρκοι σφαζουν στο Κόμπανι και ετοιμάζονται για Θρακη, ο Βενιζελος λύνει το… Παλαιστινιακό!

Την ωρα που οι τουρκοι σφαζουν στο Κόμπανι και ετοιμάζονται για Θρακη, ο Βενιζελος λύνει το… Παλαιστινιακό!

...και αποκαλυπτει οτι μοιράζουμε εκατομμυρια δεξιά και αριστερά την ωρα που η Ελλαδα καταρρέει. Απο τα 26 εκατομμυρια που δώσαμε για την Γάζα δεν περίσσεψε κάτι να δώσουμε στο μαρτυρικό Κουρδισταν; Που στην τελική, πολεμάει για ΕΜΑΣ;

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι η Ελλάδα ενισχύει οικονομικά, αλλά και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, τις προσπάθειες ανασυγκρότησης της περιοχής και τόνισε την ανάγκη επανάληψης των συνομιλιών μεταξύ Παλαιστίνης και Ισραήλ και αναζωογόνησης της ειρηνευτικής διαδικασίας.

«Η Ελλάδα, παρά την οικονομική κρίση, έχει διαθέσει παραπάνω από 26 εκατ. ευρώ τα τελευταία πέντε χρόνια για τον παλαιστινιακό λαό» σημείωσε. «Διαθέσαμε αμέσως μετά την εκεχειρία 500.000 ευρώ για την αποκατάσταση της ύδρευσης και την επισιτιστική βοήθεια και σήμερα προσφέρουμε άλλο 1 εκατ. ευρώ» πρόσθεσε, ενώ έκανε λόγο για συμβολική προσφορά, μπροστά στις τεράστιες ανάγκες.

Πηγή:
http://olympia.gr/
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved