Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Έτσι καταστρέφουν την ανθρωπότητα λαδωμενα πολιτικα καθάρματα: Γιατι Σουηδία και Αγγλία αβαντάρουν την φασιστική Τουρκία;

Έτσι καταστρέφουν την ανθρωπότητα λαδωμενα πολιτικα καθάρματα: Γιατι Σουηδία και Αγγλία αβαντάρουν την φασιστική Τουρκία;

Απλες και ξεκάθαρες απαντήσεις, οπως τις δίνουμε χρονια στο Ολυμπια.

Ειναι “τουρκολατρες” ή παραφρονες όσοι δυτικοί υπηρετούν ή εστω “κατανοούν” την ναζιστικη Τουρκία;

Τίποτε απο τα δυο. Ειναι εξαγορασμένοι απο τουρκοκινητα λομπις που ξεπλένουν το μαύρο τουρκικό χρήμα το οποίο καταλήγει ως “πολιτικές” ή προσωπικές χορηγίες στις τσέπες τους.

Διπλωματική εκστρατεία, με την «κατανόηση» του Λονδίνου και της Στοκχόλμης και αντικείμενο τη διατήρηση της ομάδας δράσης για την τουρκοκυπριακή κοινότητα στη διεύθυνση διεύρυνσης της Ε.Ε., θα εκδηλώσουν τις προσεχείς μέρες Άγκυρα και ψευδοκράτος, με απώτερο στόχο οι Βρυξέλλες να συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν την τουρκοκυπριακή κοινότητα ως να είναι τρίτη υπό ένταξη χώρα.

Να υπενθυμίσουμε οτι ο Κάμερον και το κομμα του λάμβαναν χορηγίες απο Τουρκοκύπριο εγκληματία που συνελήφθη ενώ ο Μπιλντ εχει επενδύσεις εκατομμυρίων στην τουρκια. Και αυτα ειναι απλως πταισματα. Απο το εμπάργκο στην Ρωσία μέχρι τους βομβαρδισμούς στο Αφγανιστάν για να ξανακυκλοφορήσει η πρεζα, πισω τους κρύβεται τουρκικός δάκτυλος.

Πληροφορίες του «Φ», αναφέρουν ότι επιδίωξη της τουρκικής πλευράς είναι να ανατρέψει ή έστω να διαβρώσει την απόφαση του νέου Προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Αναστασιάδη μετακίνησε την «ομάδα δράσης» (task force) για την τουρκοκυπριακή κοινότητα από τη Διεύθυνση Διεύρυνσης στη Διεύθυνση για την Περιφερειακή Πολιτική της Ε.Ε. «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ»

Πηγή:
http://olympia.gr/
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved