Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Νέο βίντεο με τη συνομιλία Η. Κασιδιάρη και Τ. Μπαλτάκου για τον Ι.Ντογιάκο!!!

Νέο βίντεο με τη συνομιλία Η. Κασιδιάρη και Τ. Μπαλτάκου για τον Ι.Ντογιάκο!!!

Μια νέα συνομιλία ήρθε στη δημοσιότητα μέσω ανάρτησης στο rutube όπου αποτυπώνεται συνομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με τον πρώην γ.γ. της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο στην οποία  συζητείται το όνομα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου.

Σε αυτό ο Η. Κασιδιάρης αναφέρει «τώρα είναι ο Ντογιάκος» για να ρωτήσει ο Τ. Μπαλτάκος ότι «ο Ντογιάκος είναι σε δουλειά να αποφασίσει;» για να διευκρινίσει ο Η. Κασιδιάρης: «Τώρα είναι ο Ντογιάκος ο Εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση που είναι και υποχείριο του Σαμαρά όμως», για να απαντήσει ο Τ. Μπαλτάκος «Ο Ντογιάκος είναι σίγουρα».

Κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην  γ.γ. της κυβέρνησης  ανέφεραν ότι το καταφατικό της απάντησής του αναφορικά με το όνομα του Ι. Ντογιάκου αφορά στο ότι είναι ο Εισαγγελέας που παρακολουθεί την ανάκριση και όχι σε ότι αφορά το «υποχείριο Σαμαρά».

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved