Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Η "ΠΤΩΧΗ" ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΑ ΕΞΑΓΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ. Οι Βρετανοί τώρα εκλιπαρούν για “ενίσχυση” κατά των παιδεραστών.

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014, 00:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Μας ειρωνευονται για τα γλυπτά, μας χλευάζουν για το χρέος, μας ζητούν όμως να προστατεύσουμε τα παιδιά τους… Που άφησαν βορά στα νύχια βιαστών!

Μετά από αίτημα της Βρετανικής κυβέρνησης και προσωπικά του Κάμερον (τι έγινε Ντέιβιντ; Τώρα που οι Οθωμανοί…

βιάζουν τα παιδιά σας, δεν είμαστε πλέον “οθωμανική αποικία”;) ο Βασίλης Κικίλιας και ο Μανώλης Σφακιανάκης με την ομάδα του θα επισκεφθούν την χώρα για να εκπαιδεύσουν τα εκεί κλιμάκια της ΔΗΕ στην καταπολέμηση των καθαρμάτων του διαδικτύου.

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως στον εντοπισμό και την εξάρθρωση των καθαρμάτων που αρέσκονται όχι μόνο να βλέπουν βασανισμούς παιδιών αλλά και να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να βρίσκουν αθώα θύματα.

Μετά και την κτηνωδία του Ρόδερχαμ όπου 1400 παιδικές ψυχές έπεσαν στα νύχια ισλαμιστών βιαστών ανηλίκων, οι Βρετανοί στρέφονται τώρα στην Ελλάδα για να τους μεταφέρει την τεχνογνωσία της προφύλαξης των αθώων ψυχών. Μέχρι πρότινος βέβαια, αθώες ψυχές στην Βρετανία θεωρούντο οι βιαστές παιδιών που απολάμβαναν προστασία λόγω… θρησκεύματος! Αντίθετα με τα θύματα τους που αφέθησαν απροστάτευτα στα νύχια τους.
Πηγές
http://olympia.gr/
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (4 Ιανουαρίου)
  • 1818: Αποκεφαλίζεται στην Χίο από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Ονούφριος.
  • 1941: Ελληνικά αντιτορπιλικά βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις στα Δουκάτα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved