Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Οι Κούρδοι μαχητές «ντύνουν» τις μάχες τους κατά του σκοταδισμού και των τζιχαντιστών με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη (Βίντεο)

Οι Κούρδοι μαχητές «ντύνουν» τις μάχες τους κατά του σκοταδισμού και των τζιχαντιστών με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη (Βίντεο)

Ο Μίκης Θεοδωράκης εμπνέει τους Κούρδους του Κομπάνι για τις μάχες τους κατά των τζιχαντιστών...

"Εδώ και βδομάδες γυναίκες και άντρες πολεμάνε στην Κουρδική πόλη Κομπάνι κατά των τζιχαντιστών εναντίον των τρομοκρατών του ISIS.

Πολεμάνε για το YPG με παλιά Σοβιετικά όπλα, με ελαφρύ οπλισμό αλλά με γενναιότητα και αυταπάρνηση. Οι αντίπαλοι μας είναι οπλισμένοι με βαρύ οπλισμό, τανκς και όπλα αμερικανικά που τα έχουν πάρει από τον στρατό των Ιρακινών".

Τα παραπάνω γράφει στο διαδίκτυο νεαρός Κούρδος που έφτιαξε ένα βίντεο για να τονώσει το ηθικό των συμπατριωτών του.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Youtube χρησιμοποιεί μουσική του Μίκη Θεοδωράκη από την ταινία "Ζ" του Κώστα Γαβρά για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved