Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΦΡΙΚΗ!!! ‘Eτσι εκπαιδεύονται οι τζιχαντιστές – 60 δευτερόλεπτα ασύλληπτης βίας

ΦΡΙΚΗ!!! ‘Eτσι εκπαιδεύονται οι τζιχαντιστές – 60 δευτερόλεπτα ασύλληπτης βίας

Τη σκληρή εκπαίδευση που υπόκεινται οι νεοσύλλεκτοι στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους αποκαλύπτει ένα βίντεο διάρκειας 60 δευτερολέπτων, το οποίο τραβήχτηκε σε κέντρο εκπαίδευσης τζιχαντιστών.

Στο βίντεο διακρίνονται νεοσύλλεκτοι παραταγμένοι ο ένας πίσω από τον άλλο να δέχονται αδιαμαρτύρητα τα χτυπήματα των εκπαιδευτών τους ενώ στη συνέχεια σέρνονται στο χώμα και μαθαίνουν πολεμικές τέχνες. Διακρίνονται επίσης στρατιωτικές σκηνές καθώς και όπλα AK-47 τα οποία χρησιμοποιούνται για την εκπαίδευση.

Την ίδια στιγμή φανατικοί κληρικοί προπαγανδίζουν τις ιδέες του Ισλαμικού Κράτους, συνδυάζοντας τις στρατιωτικές ασκήσεις με ιδεολογική κατήχηση.

Τα κέντρα εκπαίδευσης των τζιχαντιστών περιλαμβάνονται ανάμεσα στους στόχους των αμερικανικών επιδρομών τη στιγμή που, σύμφωνα με την Telegraph, περίπου 500 Βρετανοί εκτιμάται ότι έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους προκειμένου να ενταχτούν στον στρατό του Ισλαμικού Κράτους.

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved