Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Ελληνίδα (λέμε τώρα) αρχαιολόγος ζητά να μείνουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Λονδίνο!!!

Ελληνίδα (λέμε τώρα) αρχαιολόγος ζητά να μείνουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Λονδίνο!!!

Ελληνίδα αρχαιολόγος ζητά να μείνουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στο Λονδίνο

Αντί να πληρώνουμε τους ευγενείς Βρετανούς, που φυλάσσουν τα κωλομάρμαρα, τους ζητάμε να τα επιστρέψουν!!!

Κάποιοι "ελληναράδες" σαν τη μακαρίτισσα τη Μελίνα Μερκούρη, ζητούν να επιστραφούν τα Μάρμαρα του Έλγιν (του Έλγιν είναι ρε παλιοεθνικιστές, όχι του Παρθενώνα!) και δεν είναι γλυπτά, αλλά απλά μάρμαρα. Αφού είναι ελληνικά, τι σκατά θα ήταν; Κωλομάρμαρα. Δε φτάνει που μας κάνει την τιμή μια υπέροχη δημοκρατική χώρα να τα συντηρεί, αντί να τους πληρώνουμε, τολμάμε, εμείς, ένα υπανάπτυκτος λαός, απόγονων κάφρων από τη Σαχάρα, να θέλουμε τα Μάρμαρα του Έλγιν, στην Αθήνα !

Επιτέλους, η Ιντιάνα Τζόουνς της αρχαιολογίας, που κατατρόπωσε όλους τους βρωμοελληναράδες που πιστεύουν ότι ο τάφος της Αμφίπολης είναι ελληνικός, έλυσε και το πρόβλημα των "Γλυπτών του Παρθενώνα" (έτσι τα λέμε εμείς οι ταπεινοί ελληναράδες): είναι η μοναδική (εύγε για το θάρρος της) ελληνίδα αρχαιολόγος, όπως μας πληροφορεί η Αμερικανίδα συνάδελφός της που ζει στο Λονδίνο Dorothy King

"οι άνθρωποι στο Βρετανικό Μουσείο την αγαπούν, επειδή είναι η μοναδική ελληνίδα αρχαιολόγος, που υποστηρίζει την παραμονή των Ελγινείων στο Λονδίνο"Αντί επιλόγου

Βρε καλά όλα αυτά, μπράβο στην Παλαγγιά, μπράβο και στους Άγγλους συναδέλφους της που την τιμούν επειδή είναι η μοναδική που δεν θέλει να επιστρέψουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα στη θέση τους, αλλά, ένα πράγμα δεν μας αρέσει στην Παλαγγιά: ότι συνεχίζει να εισπράττει το μισθουλάκο της από το ελληνικό δημόσιο. Ότι είναι ΚΑΙ αυτή δημόσια υπάλληλος.

Ναι, έχουν δικαίωμα τέτοια άτομα σαν την Παλαγγιά να μισούν κάθε τι ελληνικό, να εύχονται να μην πηγαίνει τίποτε καλά για αυτή τη χώρα, να χλευάζουν κάθε ελληνικό δημιούργημα, αλλά ρε γαμώτο, ας έχουν τη γενναιότητα να μην παίρνουν το μισθό τους από το γαμημένο το ελληνικό δημόσιο, που μισθοδοτεί χιλιάδες τέτοια φρούτα.

Σε ποιά άλλη χώρα του κόσμου, το κράτος πληρώνει τόσους πολλούς υπηκόους του, για να το μισούν τόσο; Γιατί όλοι οι φορολογούμενοι πρέπει να πληρώνουμε χιλιάδες σαχλαμάρες γραφικούς μισέλληνες καθηγητές πανεπιστημίου;

Βρε ας πουν ό,τι θέλουν, ας γράψουν ό,τι θέλουν, ας γράψουν βιβλίο για την καταγωγή των ελλήνων από ουρακοτάγκους, ας πουν ότι η Μακεδονία είναι Αλβανική και το Αιγαίο ανήκει στο Τατζικιστάν και στη Σμύρνη αυτοί που πνίγηκαν ήταν φασίστες που μόλυναν τη θάλασσα, για να δημιουργήσουν μπελάδες στους φιλήσυχους τούρκους δολοφόνους, αλλά τουλάχιστον να μη μισθοδοτούνται από το γαμημένο ελληνικό δημόσιο! Αυτό είναι το μοναδικό θέμα! Αρκετά πληρώνει ο ελληνικός λαός όλον αυτό τον συρφετό τωνελληνοφοβικών καθηγητών! Φτάνει γαμώτο.

Ένας απ΄αυτούς δεν έχει την τσίπα να πει "αφού σιχαίνομαι κάθε τι ελληνικό, δεν θέλω και τα γαμωλεφτά σας ρε σκατοέλληνες"!

Σιχαίνονται όλους εμάς τους Έλληνες, αλλά, τον μισθουλάκο τον παχουλό, τον τσιμπάνε ξεδιάντροπα όλοι αυτοί απ΄το ελληνικό δημόσιο. Και είναι πολλοί γαμώτο. Κι όσο καλύτερα τους πληρώνει το ελληνικό δημόσιο, τόσο πιό πολύ λοιδωρούν την Ελλάδα!
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved