Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Κάτοικοι του Κιέβου χρησιμοποιούν ηλεκτρικές θερμάστρες για να κρατήσουν τα σπίτια τους ζεστά. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, 11:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Ενώ το ρωσικό Φ.Α τρέχει προς την Κίνα αντίθετα το κρύο καταφτάνει δριμύ στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας το Κίεβο. Η παρακάτω πληροφορία του Pravda.Ru περιγράφει την αναμενόμενη υποβάθμιση των συνθηκών ζωής στο όμορφο Κίεβο που οι πολυκατοικίες του θα ¨μετατραπούν¨ σε πολυκατοικίες Αθηνών όπου το πετρέλαιο αντικαταστάθηκε με την ¨ηλεκτρική φουφού¨. Με την μόνη διαφορά ότι τα πράγματα εκεί θα είναι χειρότερα.

¨Οι κάτοικοι της ουκρανικής πρωτεύουσας είναι απογοητευμένοι ότι οι αρχές του Κιέβου θα λύσουν τα επείγοντα προβλήματα της Θέρμανσης και της παροχής ζεστού νερού ενόψει του επερχόμενου χειμώνα. Κατά την προσεχή περίοδο Θέρμανσης , οι θερμοκρασίες μέσα στα διαμερίσματα του Κιέβου μπορούν να πέσουν έως+ 16C, η οποία είναι δύο βαθμούς κάτω από το επιτρεπόμενο όριο.

Οι κάτοικοι της πόλης ήδη χρησιμοποιούν ηλεκτρικές θερμάστρες και ζεστά ρούχα για να ζεσταθούν στα σπίτια τους. Στους ανταποκριτές LifeNews μίλησε στο Κίεβο ο κάτοικος Αλέξανδρος Atrashchenko, ο οποίος είπε ότι στο διαμέρισμά του χρησιμοποιεί διάφορες συσκευές θέρμανσης που εργάζονται σε βάρδιες. Μεταξύ αυτών ( των Θερμαντικών συσκευών) χρησιμοποιεί και μια ηλεκτρική κουζίνα και ένα στεγνωτήριο. Και φοβάται για τους υψηλούς λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

Πολλά εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες…

Όμως εμείς αντικαταστήσαμε την σόμπα αερίου με ηλεκτρικές θερμάστρες.

Ο δήμαρχος του Κιέβου, Vitali Klitschko, γνωρίζει τα προβλήματα που η πόλη θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον χειμώνα. Ήδη από τον Αύγουστο, ζήτησε από τους ανθρώπους να κατανοήσουν την ανεπαρκή παροχή θερμότητας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, στη σεζόν της περσινής χειμερινής περιόδου του 2013, η Ουκρανία έκανε χρήση 38 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρων φυσικού αερίου. Επί του παρόντος, η Ουκρανία έχει 23 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα .Οι Ουκρανοί σχεδιάζουν να λάβουν το υπόλοιπο ποσό με εναλλακτικές μορφές ενέργειας από την Πολωνία, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία.¨10/08/2014 | Πηγή: Pravda.Ru

Αυτά συμβαίνουν ενώ το ρωσικό φυσικό αέριο ρέει προς τα ανατολικά.

Και το Κυπριακό φυσικό αέριο ¨η παρηγοριά των Εθνών της Ευρώπης¨ το διεκδικεί με αναίσχυντο τρόπο η Τουρκία.

Τελικά το κρύο θα φέρει τον πόλεμο ή ο πόλεμος το κρύο;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (4 Ιανουαρίου)
  • 1818: Αποκεφαλίζεται στην Χίο από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Ονούφριος.
  • 1941: Ελληνικά αντιτορπιλικά βομβαρδίζουν τις ιταλικές θέσεις στα Δουκάτα της Βορείου Ηπείρου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved