Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ... Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ... ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ...!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 3 Ιανουαρίου 2015, 19:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΟΝΑΛΕΡΤ... ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ Π@ΥΛΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ...

Ήταν ο πρωταγωνιστής της διερεύνησης για τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου στα Ίμια. Απρόσιτος μεν αλλά γνωστός στους παλαιούς δημοσιογράφους του αμυντικού ρεπορτάζ. Το πόρισμά του παραμένει μέχρι σήμερα άκρως απόρρητο στο ΓΕΝ .

Γι΄ αυτό ίσως κι όταν κάποιος τον ρωτάει οτιδήποτε για την τραγωδία των Ιμίων εκείνος τον παραπέμπει …στο πόρισμα! Τώρα ο ναύαρχος που ήταν πάντα πολιτικοποιημένος μοιάζει έτοιμος να δοκιμαστεί και στην πολιτική.

Ο Νίκος Κωστάκης “ελικοπτεράς” του ΠΝ με χιλιάδες ώρες πτήσης στο ενεργητικό του, είναι πιθανό να βρεθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, στις επόμενες εκλογές. Το όνομά του έχει προταθεί από τα τοπικά όργανα του κόμματος των νοτίων προαστίων όπου και κατοικεί.

Ο Νίκος Κωστάκης ως αξιωματικός τουλάχιστον είχε ικανότητες μεγάλες και όχι μόνο στον αέρα με τα ελικόπτερα. Εμείς οι δημοσιογράφοι του στρατιωτικού ρεπορτάζ τον γνωρίσαμε την δύσκολη εποχή των Ιμίων. Τότε που σε μια νύχτα τοποθετήθηκε επικεφαλής της επιτροπής διερεύνησης για την πτώση του ελικοπτέρου στα Ίμια.

Μας …εξουθένωσε χωρίς να μπορέσουμε να μάθουμε τίποτα πέρα απ΄ αυτά που ανακοινώθηκαν στην “μικρη αίθουσα ΚΥΣΕΑ” του ΥΠΕΘΑ, ένα κρύο πρωϊνό ,λίγες εβδομάδες μετά από την τραγωδία. Γνωρίζουμε ότι ξέρει πολλά περισσότερα απ΄ όσα είπε και ελπίζουμε κάποια στιγμή να αποφασίσει αν όχι να τα πει, πάντως να τα γράψει.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (6 Ιανουαρίου)
  • 1449: Στέφεται αυτοκράτορας στον Μυστρά ο Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Παλαιολόγος.
  • 1695: Σφαγή από τους Τούρκους του ιερομονάχου της Κωνσταντινουπόλεως νεομάρτυρος Ρωμανού από την Σπάρτη Λακωνίας.
  • 1821: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αποβιβάζεται στην Καρδαμύλη της Μάνης.
  • 1822: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν Χιώτες δημογέροντες στην Κωνσταντινούπολη.
  • 1823: Οι Ελληνικές δυνάμεις νικούν στην Ακράτα Αχαΐας τους Τούρκους.
  • 1827: Ο Κιουταχής κανονιοβολεί τους εγκλεισμένους στην Ακρόπολη των Αθηνών.
  • 1828: Φθάνει στο Ναύπλιο ο Ι. Καποδίστριας ως πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved