Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Η περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης ζητά την έκδοση βίζας 72 ωρών σε τούρκους για να μην ταλαιπωρούνται!

Η περιφέρεια Αν. Μακεδονίας - Θράκης ζητά την έκδοση βίζας 72 ωρών σε τούρκους για να μην ταλαιπωρούνται!

Η νέα περιφερειακή αρχή αφού "έλυσε τα προβλήματα των Ελλήνων" ασχολείται με τις μετακινήσεις των τούρκων.

Με πρόσχημα την «τουριστική ανάπτυξη» ο περιφερειάρχης της ΝΔ Γιώργος Παυλίδης ζητάει με επιστολή προς τους Βενιζέλο, Κικίλια, Σταμάτη και Κεφαλογιάννη, να εξετάσουν την πρόταση έκδοσης βίζας 72 ωρών για τους τούρκους πολίτες που θέλουν να επισκεφθούν την Θράκη.

“Με δεδομένο ότι σε οδική απόσταση 3-4 ωρών από τα σύνορά μας, κατοικούν περίπου 25 εκατομμύρια τούρκοι χωρίς ευκαιρίες weekend και παραλίες εγγύτερα, μια επιτυχής εφαρμογή του μέτρου μπορεί να φέρει τεράστια οφέλη στην περιοχή” επισημαίνει  στην επιστολή του. Παράλληλα εξηγεί  ότι “η πρόταση αυτή λύνει το πρόβλημα της έκδοσης κανονικής βίζας που ταλαιπωρεί και αποθαρρύνει τους τούρκους πολίτες και είναι ένας ασφαλής τρόπος αύξησης του τουρισμού”.

Το μέτρο αυτό – διευκρινίζεται – “απαιτεί έγκριση από την αρμόδια Διεύθυνση Εφαρμογής της Συνθήκης “Σένγκεν” και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης είναι διατεθειμένη να διαμορφώσει κατάλληλους χώρους στους Κήπους για τη χορήγηση βίζας…”

Την ίδια ώρα που ο πρωτογενής τομέας σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι καταδικασμένος στον μαρασμό επειδή δεν δίνονται λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της κτηνοτροφίας και της αγροτικής παραγωγής, ο νέος περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης, επιθυμεί να λύσει τα προβλήματα των τούρκων με επιστολή του προς την κυβέρνηση ζητώντας την έκδοση βίζας 72 ωρών για τους τούρκους.

Σε ανακοίνωση του μας περιγράφει πως “η πρόταση αυτή λύνει το πρόβλημα της έκδοσης κανονικής βίζας που ταλαιπωρεί και αποθαρρύνει τους τούρκους πολίτες”. Δηλαδή αφού έλυσε έχει ήδη λύσει τα προβλήματα των Ελλήνων κατοίκων της περιφέρειας του στην οποία έχει εκλεγεί, ήρθε τώρα η σειρά των προβλημάτων που όπως λέει ο ίδιος “ταλαιπωρούν” τους τούρκους.

Είναι οι ίδιοι τουρκοπροσκυνημένοι πολιτικοί της παράταξης του που παρέδωσαν την Κύπρο στους τούρκους, ας μην τους κάνουμε την χάρη να παραδώσουν και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Δημήτρης Βογιατζής
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved