Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Η FSB ΔΟΛΟΦOΝΗΣΕ ΠΟΛΩΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Η FSB ΔΟΛΟΦOΝΗΣΕ ΠΟΛΩΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

Η Πολωνία μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου έχει ανέβει στο άρμα της Δύση και είναι η πιο εχθρική χώρα απέναντι στον Πούτιν.

Ειναι η πρώτη χώρα που υιοθέτησε την επιθετική τοποθέτηση της «πυραυλικής ασπίδας» του NATO ενώ από την αρχή της κρίσης στην Ουκρανία , όπως πρώτοι εδώ μεταδώσαμε έχει καλέσει προληπτικά κλασεις επιστράτων στα σύνορα με την Ρωσσια, με πρόσχημα τις συγκρούσεις στην γείτονα χώρα της.

Οπως μας μετέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές, Πολωνός πράκτορας που δρούσε στην Αθήνα σαν σύνδεσμος με Ισλαμοφασίστες Τσετσένουςδολοφονήθηκε από την μυστική υπηρεσία της Ρωσσίας την FSB!

Η γειτονιά μας είναι ένα βήμα πριν από την ανάφλεξη από την Συρία, μέχρι τον Καύκασο και η Ελληνες πολιτικοί κοιτούν πως θα παραμείνουν στα έδρανα μέχρι το 2016!
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved