Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Η Τουρκία μεταφέρει άρματα από την Αν. Θράκη στα σύνορα με τη Συρία...

Η Τουρκία μεταφέρει άρματα από την Αν. Θράκη στα σύνορα με τη Συρία...

Οι εξελίξεις στη Συρία και η πολιορκία των τζιχαντιστών του Ι.Κ. στην πόλη Κόμπανι, που έχει ευαισθητοποιήσει τη διεθνή κοινή γνώμη, υποχρεώνουν την Τουρκία να αναδιατάξει τις δυνάμεις της, στέλνοντας τεθωρακισμένα από μονάδες της 1ης Στρατιάς, που εδρεύουν στην Αν. Θράκη, σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας. Συγκεκριμένα, σήμερα φορτώθηκαν 15 άρματα τύπου Λέοπαρντ, γεμρανικής κατασκευής, σε αρματοφορείς, με σκοπό τη μεταφορά τους στα στη ΝΑ Τουρκία, σε περιοχή κοντά στα σύνορα με τη Συρία.

Είναι η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που έχει περιοριστεί η ένοπλη δράση των ανταρτών του ΡΚΚ, λόγω των συνομιλιών για την πολιτική λύση του Κουρδικού, που οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις αποδυναμώνουν μονάδες της 1ης Στρατιάς, που έχει επιθετικό προσανατολισμό προς την ελληνική Θράκη, για να μεταφέρουν μονάδες στα νοτιοανατολικά της χώρας.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved