Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Τα θανατηφόρα εμβόλια, ο ΠΟΥ, η ... αυτοκρατορία του BILL GATES και η ... UNICEF (BINTEO)

Τα θανατηφόρα εμβόλια, ο ΠΟΥ, η ... αυτοκρατορία του BILL GATES και η ... UNICEF (BINTEO)

Ενώ η απάτη και η διαφθορά στη βιομηχανία εμβολίων αποκαλύπτονται σχεδόν σε καθημερινή βάση πλέον, τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχίζουν να αγνοούν σε μεγάλο βαθμό τέτοιες ιστορίες … όπου πρωταγωνιστούν το ίδρυμα Bill & Melinda και η αυτοκρατορία του εμβολίου τους (και δύο οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από αυτούς, PATH (Πρόγραμμα για την κατάλληλη τεχνολογία στον τομέα της υγείας) και της GAVI (Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση),

Θεωρώ υποχρέωσή μου, να ευχαριστήσω δημόσια τον HEIL GAP, για τις πολύτιμες πληροφορίες του στο τεράστιο ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.

Πόπη Σουφλή

Καλησπέρα στην κυρία Πόπη μας.

Δεν ξέρω εάν ήταν όντως σκουριασμένες ή όχι οι δυο βελόνες των εμβολίων του ανακληθέντος παιδικού εμβολίου για τη μηνιγγίτιδα (ύπαρξη σωματιδίων οξειδίου του σιδήρου) … εκείνο που γνωρίζω όμως πολύ καλά είναι ότι αυτό το ανακληθέν εμβόλιο έχει εγκριθεί μόνο στην Ευρώπη τον Καναδά και την Αυστραλία.

Και καλό θα ήταν να το γνώριζε αυτό και ο ΕΟΦ, όπως θα όφειλε και να γνωρίζει και το γιατί άραγε στις ΗΠΑ το εμβόλιο αυτό αναφέρεται ως "δοκιμαζόμενο νέο φάρμακο";

Αυτός είναι ένας όρος που η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων FDA χρησιμοποιεί για να περιγράψει ένα φάρμακο ή ένα εμβόλιο που δεν έχει άδεια (εγκεκριμένη) στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένες ειδικές περιπτώσεις.

Περισσότερα από 8.000 βρέφη, παιδιά, έφηβοι και ενήλικες έχουν εμβολιαστεί χμ ...

"με ασφάλεια" με το εμβόλιο μηνιγγιτιδόκοκκου ως μέρος των ερευνών που οδήγησαν στην έγκρισή του στην Ευρώπη, τον Καναδά και την Αυστραλία.

Χμ, αλλά μιας και αναφέρθηκα στους εμβολιασμούς … χμ, να … λέω σας πάω στην Αφρική για μια ιστορία που διαδραματίστηκε στο Τσαντ από το Gates Foundation, WHO, PATH, την GAVI, και την UNICEF που βρίσκονται πίσω από τα Εμβόλια της Κ@τ@στροφής.

Όσο για την άγνωστη λέξη Gavi, … σας εξηγούμε ότι πρόκειται για μια παγκόσμια σύμπραξη του δημόσιου-ιδιωτικού τομέα υγείας που έχει δεσμευτεί για την αύξηση της πρόσβασης στην ανοσοποίηση στις φτωχές χώρες.Η Gavi μαζί με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας , την UNICEF , την Παγκόσμια Τράπεζα , τη βιομηχανία εμβολίων τόσο στις βιομηχανικές όσο και στις αναπτυσσόμενες χώρες, το Ίδρυμα Bill & Melinda (Gates) και άλλους ιδιώτες …. «φιλάνθρωπους».

Τον Δεκέμβριο του 2012, στο μικρό χωριό Γκουρό, του Τσαντ, που βρίσκεται στην άκρη της ερήμου Σαχάρα, στην Αφρική, πεντακόσια παιδιά κλειδωμένα στο σχολείο τους, απειλήθηκαν ότι εάν δεν συμφωνήσουν να εμβολιαστούν με εμβόλιο για την μηνιγγίτιδα δεν θα συνεχίσουν την περαιτέρω εκπαίδευση τους.

Και … έτσι αυτά τα παιδιά εμβολιάστηκαν χωρίς καν να το γνωρίζουν οι γονείς τους ».

Αυτό το εμβόλιο ήταν ένα προϊόν χωρίς άδεια που εξακολουθούσε να διανύει την τρίτη και την τέταρτη φάση των δοκιμών.

Μέσα σε λίγες ώρες, εκατόν έξι παιδιά άρχισαν να υποφέρουν από πονοκεφάλους, εμετούς, σοβαρούς ανεξέλεγκτους σπασμούς και παράλυση.Αφρική … λοιπόν …. και αρχίζει μια μακριά αναμονή για ένα γιατρό που θα δει τα 500 παιδιά που εμβολιαστήκαν σε μια περιοχή που δεν διέθετε ούτε ένα γιατρό.

Έπρεπε να περιμένουμε μια πλήρη εβδομάδα για να φτάσει γιατρός, ενώ η ομάδα των «εμβολιαστών» προχωρούσε απτόητη …. ώστε να εμβολιάσουν και τους άλλους στο χωριό.Όταν τελικά ήρθε ο γιατρός δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για τα παιδιά. Η δε ομάδα των «εμβολιαστών» … βλέποντας τι είχε συμβεί … χμ, εγκατέλειψε το χωριό από φόβο.

Η αρχική είδηση δημοσιεύτηκε σε μια μικρή τοπική εφημερίδα που ονομάζεται La Voix, η μόνη εφημερίδα που δημοσίευσε την αρχική ιστορία, και δήλωσε ότι σαράντα παιδιά τελικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Faya και αργότερα με αεροπλάνο σε δύο νοσοκομεία στη Ντζαμένα, την πρωτεύουσα του Τσαντ.

Link για το άρθρο και φωτογραφίες.

http://vactruth.com/2013/01/06/paralyzed-after-meningitis-vaccine/

Τελικά πολλά από αυτά τα άρρωστα και αδύναμα παιδιά που αποτέλεσαν αντικείμενο πειραματισμού … γύρισαν πίσω στο χωριό τους … χωρίς διάγνωση … και σε κάθε οικογένεια δόθηκε από την κυβέρνηση το ανεπιβεβαίωτο ποσό των 1000 £. Δεν υπάρχουν έντυπα που έχουν υπογραφεί και δεν υπάρχει τεκμηρίωση. Οι γονείς ενημερωθηκαν ότι τα παιδιά τους δεν υπέστηκαν παρενέργειες εκ του εμβολίου. Ωστόσο, αν αυτό ήταν αλήθεια, δεν αποτελεί δωροδοκία το δώρο των 1000 £ της κυβέρνησης τους προς κάθε οικογένεια ;

Ενώ η απάτη και η διαφθορά στη βιομηχανία εμβολίων αποκαλύπτονται σχεδόν σε καθημερινή βάση πλέον, τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης συνεχίζουν να αγνοούν σε μεγάλο βαθμό τέτοιες ιστορίες … όπου πρωταγωνιστούν το ίδρυμα Bill & Melinda και η αυτοκρατορία του εμβολίου τους (και δύο οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από αυτούς, PATH (Πρόγραμμα για την κατάλληλη τεχνολογία στον τομέα της υγείας) και της GAVI (Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια και την Ανοσοποίηση),

Το μόνο ειδησεογραφικό κανάλι που είχε επισημάνει τα δεινά αυτών των φτωχών παιδιών ήταν ένα τοπικό κανάλι που ονομάζεται Τσαντ, και που γύρισε πλάνα του τότε Πρωθυπουργού του Τσαντ που επισκέπτεται τα παιδιά στο νοσοκομείο.

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο που αναφέρει την ιστορία, δείτε εδώ.Οι ομάδες που ασχοληθηκαν με το έργο αυτό ήταν PATH, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, η UNICEF και το Ίδρυμα Gates.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, διαπιστώθηκε ότι το όλο σχέδιο ήταν του Bill και Melinda Gates Foundation.

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.path.org/our-work/vaccine-development.php&prev=/search%3Fq%3Dpath%2Bvaccination%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DKj1%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26channel%3Dsb%26biw%3D1206%26bih%3D653

Το VacTruth έχει αντίγραφα των δύο εκθέσεων, μαζί με ιατρικά και κυβερνητικά έγγραφα.

HEIL GAP (or mind the GAP)

Υ.Γ.

Σε ένα δελτίο τύπου, το Ίδρυμα Gates δήλωνε:

Πιστεύουμε ότι τα εμβόλια είναι μια από τις καλύτερες αγορές στην παγκόσμια υγεία.

Τον Ιανουάριο, ο Bill και Melinda Gates κάλεσαν την παγκόσμια κοινότητα να κάνουν αυτή τη Δεκαετία την «Δεκαετία των Εμβολίων»
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved