Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Προσεχώς και στην Ελλάδα… Καθηγητής ανέθεσε σε μαθητές να γράψουν αφιέρωμα στο ισλάμ!

Προσεχώς και στην Ελλάδα… Καθηγητής ανέθεσε σε μαθητές να γράψουν αφιέρωμα στο ισλάμ!

Η εργασία θα απευθύνεται σε 8χρονους προσπαθώντας να τους πείσει τι καλά που τα λέει ο μωαμέθ!

Μητέρα μαθήτριας καταφέρθηκε πρόσφατα εναντίον εργασίας που ανατέθηκε στην κόρη της από τον καθηγητή του λυκείου όπου φοιτεί και συγκεκριμένα στο μάθημα της παγκόσμιας ιστορίας με θέμα: «Εισαγωγή στοισλάμ»! Το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι μαθητές του λυκείου θα έπρεπε να παρουσιάσουν τις εργασίες τους με τέτοιον τρόπο, ώστε να κατανοήσει τις αρχές του ισλάμ ένα παιδάκι οκτώ ετών. Αυτή ήταν η οδηγία του καθηγητή! Και όλα αυτά στην Αμερική που το ισλάμ της έχει κηρύξει τζιχάντ και έχει μετατρέψει τους αποκεφαλισμούς Αμερικάνων πολιτών σε ριάλιτι!

Η Jennette Hall δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, όταν αντίκρυσε το θέμα της εργασίας που ανατέθηκε στην τάξη της κόρης της. Το σχολείο βρίσκεται στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ, και ενώ η διεύθυνση έχει απαγορεύσει την πρωινή χριστιανική προσευχή, παρόλα αυτά δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με ότι αφορά στο ισλάμ, φτάνοντας στο σημείο να κάνει αποσκοπεί να επιμορφώσει μικρά παιδάκια για τις αρχές και τις παραδόσεις της μουσουλμανικής θρησκείας μέσω της ανάθεσης εργασιών σε μεγαλύτερες τάξεις.





Η μητέρα της μαθήτριας λυκείου, σχολίασε επί του τραγικού ζητήματος: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η προσευχή δεν επιτρέπεται, αλλά η διδασκαλία οποιασδήποτε θρησκείας είναι εντάξει; Τι συνέβη στον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους;». Για να προσθέσει στην συνέχεια: «Ζητώντας από την κόρη μου να γράψει εργασία που προωθεί άλλη θρησκεία παραβιάζουν τα θρησκευτικά μας πιστεύω. Επίσης, παρουσιάζουν και πληροφορίες για το ποιος ήταν ο αλλάχ! Χρησιμοποιούν υποκειμενικούς χαρακτηρισμούς, χαρακτηρίζοντας το όνομά του ως «όμορφο». Αυτό αποτελεί άποψη! Και η δική μου άποψη είναι ότι το γεγονός είναι άρρωστο και διεστραμμένο»!

Από την άλλη πλευρά, ο διευθυντής του σχολείου ανέφερε ότι η εργασία αφορά και στις πέντε μεγάλες θρησκείες, τον Χριστιανισμό, τον Ιουδαϊσμό, τον Ινδουισμό, τον Βουδισμό και το ισλάμ, συμπληρώνοντας: «Είναι καλό γιατί βοηθάει να καταλαβαίνουμε τις διάφορες κουλτούρες».

Μέρος της εργασίας ήταν και η επιπρόσθετη δημιουργία ολόκληρης μπροσούρας που θα εξηγεί τις αρχές του ισλάμ σε μικρότερους μαθητές ηλικίας οκτώ ετών!

Η μητέρα, πάντως, αναμένεται να συναντηθεί με τον καθηγητή της κόρης της για το επίμαχο θέμα της εργασίας. Η ίδια εμφανίζεται εξοργισμένη από την ύποπτη λογική που βρίσκεται πίσω από την ανάθεση της εν λόγω εργασίας και εμπλέκει και μικρά παιδάκια που καλά- καλά δεν αντιλαμβάνονται την έννοια της θρησκείας, πόσο μάλλον τις διαφορές μεταξύ των διάφορων θρησκευτικών τάσεων και κινημάτων.

«Αυτή η εργασία με αναστάτωσε, γιατί παρουσιάζει τον αλλάχ ίδιο με τον Θεό των Χριστιανών και των Εβραίων. Προωθούν το ισλάμ.», δήλωσε η μητέρα της μαθήτριας.

Αυτό συμβαίνει όταν επέρχεται διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους… Τοισλάμ βρίσκει χώρο και ξεσαλώνει. Ας το έχουμε αυτό στο μυαλό μας και στην Ελλάδα…

Ε.Μ.
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved