Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Εβραϊκή εφημερίδα εξυμνεί Μπουτάρη, με τίτλο: «Φιλοεβραϊκός φόρος τιμής»

Εβραϊκή εφημερίδα εξυμνεί Μπουτάρη, με τίτλο: «Φιλοεβραϊκός φόρος τιμής»

Η στάση που κράτησε στην ορκωμοσία ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δεν πέρασε απαρατήρητη από τον εβραϊκό τύπο.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα Yedioth Aharonoth δημοσιεύει σήμερα Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου μονόστηλο του Menahem Gantz με υπέρτιτλο «Φιλοεβραϊκός φόρος τιμής». 

Ανάλογος και ο τίτλος από την στάση του Μπουτάρη: «Το κίτρινο αστέρι του δημάρχου Θεσσαλονίκης». 

Ο συντάκτης βρίσκει την ευκαιρία και αναφέρεται στη στάση που κρατούν οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της ισραηλινής πολιτικής.

Αντίθετα με αυτές τις εκδηλώσεις αντισημιτικού μίσους, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επέλεξε να φτάσει στην τελετή ορκωμοσίας του έχοντας καρφιτσώσει στο πέτο του το εξάκτινο κίτρινο αστέρι με γραμμένη μέσα σε αυτό την λέξη «Εβραίος».
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved