ΣΟΚ από την αντιεθνική εμφάνιση Μπουτάρη! Ορκίστηκε με το έμβλημα των σιωνιστών στο πέτο!!! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Σε κλίμα έντασης και με ανταλλαγή συνθημάτων και ύβρεων ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και μέλη αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης…

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε λίγη ώρα πριν από την έναρξη της τελετής ορκωμοσίας στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και μέλη αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων, τα οποία είχαν καταλάβει τους δύο εξώστες της αίθουσας φωνάζοντας συνθήματα οι μεν εναντίον των δε..

Οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, μόλις μπήκε στην αίθουσα ο βουλευτής του κόμματος και δημοτικός σύμβουλος Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ενώ φώναζαν «όχι φυλακές για τους εθνικιστές» με τα μέλη των αντιφασιστικών οργανώσεων να απαντούν «ούτε στα συμβούλια, ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά».

Κατά των οπαδών της Χ.Α. είχαν αναρτηθεί τρία πανό, τα οποία υπέγραφαν η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), η Κίνηση Απελάστε το Ρατσισμό και η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η ανταλλαγή συνθημάτων και ύβρεων συνεχίστηκε για αρκετή ώρα εν αναμονή της έναρξης της τελετής ορκωμοσίας και συνεχίστηκε και μετά την πολιτική ορκομωσία.

O Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος είχε καρφιτσωμένο στο πέτο του το “Άστρο του Δαβίδ”, με το που ανέβηκε στο βήμα τόνισε ότι «στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι όλοι» και πως «η αίθουσα δεν είναι γήπεδο για να φωνάζετε συνθήματα, σας παρακαλούμε να σταματήσετε τα συνθήματα αλλιώς θα αναγκαστούμε να σας βγάλουμε έξω με τη βία».

Δείτε τα βίντεο:

Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1821: Ο Γεωργάκης Ολύμπιος ανατινάζει το κωδωνοστάσιο της Μονής Σέκου στη Μολδοβλαχία.
  • 1825: Η φρουρά του Μεσολογγίου αποκρούει σφοδρή επίθεση του Κιουταχή.
  • 1826: Ο Μακρυγιάννης νικά τον Κιουταχή στην Αθήνα και κυριεύει τουρκική αμυντική τάφρο.
  • 1918: Η XIV Μεραρχία νικά τους Γερμανο-Βουλγάρους στην μάχη της Βρέμιτσας και τους καταδιώκει στην κοιλάδα της Στρώμνιτσας.
  • 1941: Ιδρύεται στην Αθήνα ο "Εθνικός Δημοκρατικός Ελληνικός Σύνδεσμος" (ΕΔΕΣ).
  • 1944: Οι Γερμανοί εκκενώνουν τη Νάουσα.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet