Ύβρεις διεθνών σιωνιστών κατά των Ελλήνων, γιατί δεν σκύβουμε το κεφάλι!!!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Θόρυβος γίνεται από χθες στα διαδικτυακά ΜΜΕ, για την πρώην βουλευτή του Συντηρητικού Κόμματος στη Βρετανία (η οποία τώρα έχει μετακομίσει στη Νέα Υόρκη…),Louise Mensch, που έγραψε στο twitter: “Άντε γαμ… Ελλάδα. Κακά πράγματα συμβαίνουν σε κακούς ανθρώπους. Το 69% είναι ρατσιστές”. Η τελευταία πρόταση, «κόπηκε» από τους περισσότερους εκ των… αξιοτίμων «ενημερωτών» μας, γιατί προφανώς κάτι ήθελαν να κρύψουν.

Τι ήθελαν να κρύψουν; Κατ’ αρχάς, ότι αυτή η παλιοβρώμα ωθήθηκε να βρίσει την Ελλάδα και τους Έλληνες, λόγω μιας πρόσφατης παγκόσμιας έρευνας που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Anti-Defamation League (οργάνωση του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ), σύμφωνα με την οποία το 69% των Ελλήνων τρέφει «αντισημιτικά» (αντισιωνιστικά είναι το σωστό…) αισθήματα. Μάλιστα, όταν κάποιος της απάντησε πως και μόνο η έκφραση “Άντε γαμ… Ελλάδα” είναι το ίδιο ρατσιστική, η σκύλα επέμεινε στη θέση της, λέγοντας πως “Η Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστεί ρατσιστική, σαν χώρα, όταν το 70% των κατοίκων ορίζονται ως ρατσιστές”. Και γιατί «καίγεται» τόσο πολύ η λεγάμενη, που η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντισιωνιστές, εφόσον αυτή είναι –επισήμως- Εγγλέζα; Γιατί προφανώς, μόνο Εγγλέζα δεν είναι. Τι είναι; Ναι, αυτό που φαντάζεστε…
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το "Έλευσις Ελλήνων";
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • -480: Ο Ελληνικός Στόλος νικά τον περσικό κοντά στο ακρωτήριο Αρτεμίσιον της Ευβοίας.
  • 1825: Η φρουρά του Μεσολογγίου ανατινάσσει χαρακώματα του Κιουταχή. Οι Έλληνες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους σε μάχη στα Σκούρτα Βοιωτίας.
  • 1906: Ο Κων/νος Γαρέφης σκοτώνεται επιτιθέμενος εναντίον κομιτατζήδων στα Καλύβια, κοντά στο Τσερνέσοβο (Γαρέφη).
  • 1922: Τα υποχωρούντα στη Μικρά Ασία ελληνικά στρατεύματα αποκρούουν επίθεση των Τούρκων για την κατάληψη του σταθμού Σαλιχλή.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet