Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΖΑΛΟΓΓΟ: Ιρακινοί Χριστιανοί ρίχνουν τα παιδιά τους στο γκρεμό για να μην πέσουν στα χέρια των ισλαμιστών δολοφόνων!!! (Βίντεο)

ΖΑΛΟΓΓΟ: Ιρακινοί Χριστιανοί ρίχνουν τα παιδιά τους στο γκρεμό για να μην πέσουν στα χέρια των ισλαμιστών δολοφόνων!!! (Βίντεο)

Φανταστείτε να είστε παγιδευμένοι στην κορυφή ενός βουνού, να αργοπεθαίνετε από τη δίψα και να γνωρίζετε ότι το μόνο πράγμα που σας περιμένει κατά την κατάβαση είναι ο βέβαιος θάνατος ή η αιχμαλωσία από τους τζιχαντιστές δολοφόνους του ΙΚΙΛ.

Και όμως δεν είναι σενάριο, είναι η πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες Ιρακινοί στην κορυφή του όρους Σίντζαρ στο Ιράκ.

Η ανείπωτη τραγωδία οδήγησε μερικές οικογένειες σε μια φαινομενικά ακατανόητη απόφαση: Συνειδητοποιώντας τον βέβαιο επερχόμενο θάνατο των παιδιών τους, είτε από δίψα, είτε από τους αιμοσταγείς δολοφόνους του ΙΚΙΛ, οι γονείς ρίχνουν τα ίδια τους τα αγγελούδια από την κορυφή του βουνού στο γκρεμό, ώστε να δώσουν ένα τέλος στα βασανιστήρια τους, με έναν πιο γρήγορα και ενδεχομένως πιο ανθρώπινο θάνατο.

Γιατί οι γονείς να φτάσουν σε αυτό το σημείο;

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει από το μυαλό τους, αλλά το παρακάτω παράδειγμα ίσως να είναι ένας σοβαρός λόγος για να προβεί κανείς σε μια τέτοια κίνηση.

Πρόσφατα, ένας κτήνος του Ισλαμικού Κράτους ανακοίνωσε ότι πρόκειται να παντρευτεί με ένα 7χρονο κορίτσι από τη Συρία.

Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η κατάσταση στο Ιράκ ίσως είναι διαφορετική. Ότι δεν συμβαίνουν παντού αυτές οι φρικαλεότητες.

Η απάντηση είναι απλή: Ο προφήτης Μωάμεθ παντρεύτηκε με την Αΐσα, όταν εκείνη ήταν μόλις 6 ετών!

Η παρακάτω αναφορά συντάχθηκε στις 7 Αυγούστου από την Christina Patto, αντιπρόεδρο του Ιδρύματος για την Ενίσχυση των Ασσυρίων του Ιράκ.

«Πρόκειται για μια τραγική κατάσταση, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί το μέγεθος της τραγωδίας. Όσα και αν σας γράψω, όσες αναφορές και να σας στείλω, δεν αρκούν για να περιγράψουν τον πόνο που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι.

Στις πόλεις Ζούμαρ και Σίντζαρ: Βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών του ΙΚΙΛ, χιλιάδες Γεζίντι πέθαναν τις τελευταίες δύο ημέρες, είναι αντιμέτωποι με μια πραγματική γενοκτονία. Μέχρι εχθές 45 παιδιά είχαν πεθάνει από τη δίψα. Μερικές οικογένειες ρίχνουν τα παιδιά τους από την κορυφή του βουνού Σίντζαρ ώστε να μην τα δουν να πεθαίνουν από πείνα ή δίψα ή για να μην πέσουν στα χέρια των ισλαμιστών δολοφόνων.

1500 άνδρες εκτελέστηκαν μπροστά στις συζύγους και τις οικογένειές τους, ενώ τουλάχιστον 50 ηλικιωμένοι πέθαναν από τη δίψα και τις κακουχίες.

Περισσότερα από 70 κορίτσια και γυναίκες (μεταξύ των οποίων και Χριστιανές) απήχθησαν, βιάστηκαν, αιχμαλωτίστηκαν και πωλήθηκαν ως σκλάβες.

Περισσότερες από 100 οικογένειες αιχμαλωτίστηκαν από το ΙΚΙΛ στο αεροδρόμιο της Ταλ-Αφάρ.

Στη Σίντζαρ υπήρχαν 50 χριστιανικές οικογένειες. Οι τζιχαντιστές κατέλαβαν την εκκλησία και κάλυψαν το Σταυρό με τη σημαία τους. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε τίποτα για την τύχη των οικογενειών αυτών».

Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved