Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Απίστευτο βίντεο: Ένοπλοι τρομοκράτες της αριστεράς κάνουν πορεία με προτεταγμένα τα όπλα τους στο κέντρο της πόλης!!! Για αυτούς δεν μιλάει κανείς;;; Ακούσατε τίποτα;;;

12 Μάρ, 15:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Σε βίντεο το οποίο εχει υποστεί επεξεργασία (μονταζ) αναρτήθηκε σε διαδικτυακό ιστότοπο ελευθερης διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου, και υπογράφουν «Αναρχικοί-Κομμουνιστές». Στο βιντεοληπτικό υλικό, καταγράφεται πορεία (11/03) στα Εξάρχεια κατα την οποια αντιεξουσιαστές είναι οπλισμένοι με πιστόλια τα οποία και επιδεικνύουν. Στο βιντεοληπτικό υλικό, τα πλάνα έχουν υποστεί επεξεργασία ώστε να μην είναι εμφανή τα πρόσωπα των κουκουλοφόρων αλλα να διακρίνονται τα όπλα που έχουν στην κατοχή τους, τα οποίοι επιδεικτικά κραδαίνουν.



Με κείμενο που ανήρτησαν οι αντιεξουσιαστές αναφέρονται σε «ανοικτό πόλεμο με τη μαφία διακίνησης ναρκωτικών που δραστηριοποιείται στα Εξάρχεια».

Όπως υποστηρίζουν, είχε προηγηθεί (27/02) επεισόδιο οταν τρεις αντιεξουσιαστές από το κατειλημμένο κτήριο Κ ΒΟΞ* στην πλατεία Εξαρχείων, δέχθηκαν επίθεση «με μαχαίρια και άλλα αντικείμενα από μέλη της μαφίας διακίνησης ναρκωτικών της περιοχής».



Όπως οι αντιεξουσιαστές περιγράφουν, «Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μεταξύ 28 Φλεβάρη και 5 Μάρτη, από το γεγονός δηλαδή ότι η μαφία την αμέσως επόμενη μέρα από την πρόσκαιρη εκδίωξη της, είχε επανακάμψει δριμύτερη κι ενισχυμένη με ακόμα περισσότερους ενόπλους, που προκλητικά περιδιάβαιναν τους δρόμους γύρω από το Κ ΒΟΞ, κρίθηκε απαραίτητο, η περιφρούρηση της διαδήλωσης να διαθέτει εξοπλισμό ικανό, ώστε να απαντήσει με ανάλογα μέσα με αυτά που διέθετε ο εχθρός.

Άλλωστε, ο σκοπός της διαδήλωσης πέρα από την αντιπληροφόρηση και την προπαγάνδα ήταν, όπως διατράνωνε το πανώ, η μαζική λαϊκή αυτοάμυνα..



Κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση, σήμαινε την εκδίωξη ή την σύγκρουση με όποιες ομάδες ναρκεμπόρων θα τύγχανε να διασταυρωθεί η διαδήλωση.

Απέναντι σε αδίστακτους φονιάδες που δεν διστάζουν να τραβήξουν όπλο για πλάκα θα αποτελούσε ανευθυνότητα προς τους μετέχοντες της διαδήλωσης, να υστερούσε τεχνικά η περιφρούρηση απέναντί τους».




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1780
    Κατάληψη του φρουρίου του Πασσαβά και σφαγή των Τουρκαλβανών από τον ηγεμόνα της Μάνης Τζαννέτο Γρηγοράκη.
  • 1822
    Το ολοκαύτωμα της Χίου. Ανδρούτσος, Νικηταράς και Υψηλάντης αποβιβάζονται στον Αχινό Φθιώτιδος.
  • 1839
    Οι Τούρκοι δολοφονούν στα Ιεροσόλυμα τον νεομάρτυρα Παναγιώτη.
  • 1943
    Το Ελληνικό υποβρύχιο "Κατσώνης" τορπιλίζει και βυθίζει γερμανική ναρκοθέτιδα στον όρμο του Γυθείου.
  • 1956
    Μαθητές του Γυμνασίου και του Κολλεγίου Πάφου έρχονται σε σύγκρουση με ισχυρές αγγλικές δυνάμεις στο Κτήμα.

Φίλοι - Συνεργάτες