Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Η πρώτη ένοπλη επανάσταση των Ελλήνων είναι γεγονός!!! Τρέμουν το ντόμινο και το αποσιωπούν!!! (Βίντεο)

8 Μάρ, 17:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Στην ΚΩ όμως από το Σάββατο ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ. Στην ΚΩ, το Σάββατο ξεκίνησε η πρώτη ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ενάντια στην κυβέρνηση μετά από 67 χρόνια... Οι πληροφορίες που έχουμε δικαιολογούν 100% τα λεγόμενα μας.

Καταρχήν το Σάββατο οι κάτοικοι έβαλαν φωτιά γύρω απο το στρατόπεδο που πρόκειται να κατασκευασθεί το hot spot. Οι στρατιωτικοί ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ από την ΑΔΤΕ (Ανώτατη Διοίκηση) για οδηγίες, οι οποίες δεν ήρθαν ΠΟΤΕ.

Χθες Κυριακή ΕΙΧΑΜΕ τις πρώτες ευθείες βολές με κυνηγετικά όπλα και όπλα εκτόξευσης φωτοβολίδας από τους κατοίκους προς τους Αστυνομικούς. Από τις ανακοινώσεις των αστυνομικών οργανώσεων της περιοχή μπορεί κάποιος να εξακριβώσει αν έχουν ή δεν έχουν γίνει όσα περιγράφουμε. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ.

Επίσης χθες το απόγευμα διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε και πάλι ένοπλη επίθεση και υποχώρησε σε κτίριο του στρατού που έμεινε εκεί μέχρι το πρωί. Δεν μπορούσαν ΟΥΤΕ ΝΑ αντιδράσουν. Η διοίκηση της αστυνομίας ζήτησε επιπλέον ενισχύσεις (αυτή τη στιγμή βρίσκονται 4 πλήρως εξοπλισμένες διμοιρίες) από τα κεντρικά της Αθήνας.

Από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ κατοίκων της Κω και της κυβέρνησης για τη δημιουργία hot spot στο νησί, φάνηκε ότι τα πράγματα οδηγούνται σε μια νέα Κερατέα. Ήδη διαβάζω σε διάφορα sites ότι ετοιμάζονται να στείλουν και τα γνωστούς Αίαντες... Βέβαια κάποιοι να ενημερώσουν τον άσχετο υπουργό δημόσιας τάξης ότι η αστυνομία σε ανοιχτό πεδίο μάχης είναι για τα μπάζα... Όχι η Ελληνική, αλλά όλες οι αστυνομίες του κόσμου... Οπότε η μάχη είναι εκ των προτέρων χαμένη…

Μην ξεχνάμε είναι όλα θέμα ενός κλικ... ενός μοιραίου λάθος, μια στιγμής φόβου, που μπορεί να φέρει το χάος σε αυτή τη χώρα...




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Πιστεύετε ότι η Ελλάδα είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης από τοτς τζιχαντιστές;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1821
    Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης καταλαμβάνει την Ζαράκοβα Αρκαδίας.
  • 1829
    Ο Δημήτριος Υψηλάντης επιτίθεται εναντίον των Τούρκων στο Πυρί Βοιωτίας και καταλαμβάνει την ερειπωμένη Θήβα.
  • 1864
    Ένωσις των Επτανήσων με την μητέρα Ελλάδα.
  • 1867
    Ήττα των Κρητών επαναστατών στο Λασίθι.
  • 1941
    Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν το αεροδρόμιο του Μάλεμε.

Φίλοι - Συνεργάτες