ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Μοσούλη: Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε τον 15ο δημοσιογράφο της πόλης...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 19 Ιουλίου 2015, 18:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Πρώην τοπικός υπεύθυνος ασφαλείας και ιατρικές πηγές, των οποίων τα ονόματα δεν αναφέρονται στις εκθέσεις, επιβεβαίωσαν το Σάββατο το θάνατο από εκτελεστικό απόσπασμα του Τζάλ αλ-Abadi στην πρωτεύουσα της επαρχίας Νινευή, την Τετάρτη από την τρομοκρατική οργάνωση ISIS. (presstv)

Ο 27χρονος Abadi που τελούσε υπό ομηρία για 41 ημέρες μετά την απαγωγή του από το σπίτι του στις 4 Ιουνίου , ήταν πατέρας δυο παιδιών και εργαζόταν ως δημοσιογράφος και εικονολήπτης για πάνω από 10 χρόνια.

Είχε εγταλείψει τη Μοσούλη τον Ιούνιο του 2014, αλλά επέστρεψε στην πόλη νωρίτερα αυτό το έτος. Απήχθη και κατηγορήθηκε για «διαρροή πληροφοριών» αναφορικά με την τρομοκρατική οργάνωση στον εθνικό Ιρακινό Τύπο. Ο Abadi είναι ο 15ος δημοσιογράφος από τη Μοσούλη που έχει εκτελεστεί από μέλη του Ισλαμικού Κράτους που ελέγχει την πόλη από τις 10/06/14 και ανακοίνωσε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι οφέιλουν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος και να λαμβάνουν έγκριση για τα ρεπορτάζ τους.



Ο Mohammed al-Bayati, ο επικεφαλής του Media Network της Νινευή, καταδίκασε την εκτέλεση του Abadi από την ISIS και κάλεσε τα Ηνωμένα Έθνη να στηρίξουν όλες τις οικογένειες των δημοσιογράφων που δολοφονήθηκαν από την εγκληματική ισλαμιστική οργάνωση.

Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/07/15-15.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (21 Ιουλίου)
  • 1425: Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Μανουήλ Β΄ Παλαιολόγος. Τον διαδέχεται ο υιός του Ιωάννης Η΄.
  • 1774: Υπογράφεται η Συνθήκη του Κιουτσούκ-Καϊναρτζή με την οποία αναγνωρίζεται η αυτονομία των Παραδουνάβιων Ηγεμονιών.
  • 1825: Ενεργείται γενική τουρκική επίθεση δυνάμεως 24.000 ανδρών κατά του Μεσολογγίου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved