ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΣΑΙ ΛΑΘΡΟ... ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ, ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ..."!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, 22:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Η 25η Μαρτίου είναι η μεγάλη σου ημέρα, κύριε Έλληνα. Έτσι αξιολογείται από την Ιστορία του γένους των Ελλήνων, των νεοελλήνων, για να μη τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Άλλο έργο οι αρχαίοι, άλλες κουφάλες αυτές. Το 1821 έγινε ο ξεσηκωμός, που τελικά οδήγησε μετά από επτάμισυ χρόνια στη διαδικασία της ανεξαρτησίας και αφού ο Τούρκος κατακτητής υπέστη τη συντριβή στη ναυμαχία του Ναυαρίνου.

Δεμένη η Ιστορία μας με τον Τούρκο, αυτόν τον κακό γείτονα, που τυχαίνει να είναι ισχυρώτερος και μεγαλύτερος σε μπούγιο. Η κορυφαία σου γιορτή είναι αυτή του 1821 και η μεγαλύτερή σου καταστροφή εκείνη του 1922. Η αποκαλούμενη και Μικρασιατική. Είναι πράγματι η μεγαλύτερη ζημιά που υπέστη το έθνος και ακόμα την πληρώνει.

Τι ξέρει ο Έλληνας, ο μέσος Έλληνας για το ελληνικό 1821; Λέω ελληνικό διότι τέτοιο νταηλίκι ελληνικό είχαν δείξει και οι Σέρβοι, και οι Βούλγαροι, οι οποίοι επίσης, ήταν για αιώνες τουρκοκρατούμενοι. Διαφορετικό το άχτι των άλλων βαλκανικών λαών, διαφορετικό το ελληνικό. Λέμε για τους Έλληνες, τους σημερινούς, αν γνωρίζουν τα βασικά περί της Ιστορίας τους. Για τα βασικά της κορυφαίας ημέρας της νεώτερης Ιστορίας, της 25ης, Μαρτίου, που αρκετοί τη μπερδεύουν με το 1940, όπως την 28η Οκτωβρίου την πιστώνουν στο 1821.

Τα έχουμε δει αυτά. «Τι ξέρετε για την 25η Μαρτίου;» τους ρωτάνε στο δρόμο από διάφορες εκπομπές της τηλεόρασης και κάποιοι Έλληνες δεν γνωρίζουν, άλλοι λένε για την αντίσταση ενάντια στους Γερμανούς, και οι περισσότεροι απ’ αυτούς που έχουν αδυναμία να απαντήσουν σωστά, γελάνε...

Φοβερό, ε; Να μη ξέρεις το όνομα σου και να χαχανίζεις..., όταν δεν γνωρίζεις τι σημαίνει 25η Μαρτίου 1821 και 28η Οκτωβρίου 1940 είναι σα να είσαι παράνομος μετανάστης που κυκλοφορεί στην Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο, με ψεύτικο όνομα και επίθετο.

Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/03/25-28_25.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (28 Μαρτίου)
  • 1821: Ο Παναγιώτης Καλογεράς και οι αδελφοί Δεσποτόπουλοι κηρύσσουν την Επανάσταση στην περιοχή της Μονεμβασίας.
  • 1822: Κρήτες επαναστάτες επιτίθενται στην περιοχή Ρεθύμνου εναντίον των Τούρκων, τους κατανικούν και τους καταδιώκουν.
  • 1833: Μετά από συμφωνία των Μεγάλων Δυνάμεων, η Τουρκία αναγκάζεται να παραχωρήσει την Λαμία.
  • 1957: Ο Μακάριος αναχωρεί από τις Σεϋχέλλες, όπου είχε εξορισθεί από τους Άγγλους. Σε συμπλοκή με τους Άγγλους στο Παλέντρι τραυματίζεται θανάσιμα ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ Λένος Στυλιανός.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved