ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΙSIS: XΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΕΒΡΑΙΟΙ, ΑΘΕΟΙ, ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ...!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 5 Μαϊου 2015, 18:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
«Η σιωπή είναι θάνατος, αν μιλάς πεθαίνεις,αν το βουλώνεις πεθαίνεις,τότε μίλα και πέθανε»

Η 39χρονη δημοσιογράφος και δοκιμιογράφος CAROLINE FOUREST έχει αναστατώσει τη Γαλλία με το βιβλίο της Εγκώμιο στη βλασφημία «Eloge du blasphème» (Eκδ. Grasset 2015) με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα στο Charlie και τα όρια της ελευεθρίας της έκφρασης. Θυελλώδεις είναι οι εμφανίσεις της στα τηλεοπτικά πλατώ.

Σε συνέντευξή της σήμερα στο Paris Match αναφέρει "όλοι αυτοί που δεν σκέπτονται όπως η Al Quaïda ή η Daesh στοχοποιούνται: χριστιανοί, εβραίοι, άθεοι, κοσμικοί μουσουλμάνοι". Πρόκειται για μια μάχη μεταξύ 2 ιδανικών και όχι για πόλεμο θρησκειών.

Το τίμημα είναι υψηλό. Και δεν περιορίζεται στους κινδύνους και τις απειλές θανάτου.Διπλασιάζεται από την κούραση και την εξάντληση να μάχεσαι ενάντια σε όλη τη σύγχιση που καταλήγει στο να συγχωρεί τους δολοφόνους. Αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Εκτός κι αν επιλέγεις να ζήσεις γονατισμένος. Ένας αλγερινός διανοούμενος ο Tahar Djaout που δολοφονήθηκε από την Ένοπλη Ισλαμική Οργάνωση για τις ιδέες του το 1993 έγραψε αυτόν τον καταπληκτικό στίχο σχολιάζοντας το θάνατο παλαιστίνιου ποιητή: Η σιωπή είναι θάνατος,αν μιλάς πεθαίνεις,αν το βουλώνεις πεθαίνεις,τότε μίλα και πέθανε». (parismatch 3/5/15)

«Απειλούμενοι από τους φανατικούς,λογοκριμένοι από τους δειλούς, τα ελεύθερα πνεύματα σε όλες τις ηπείρους δεν σταματάνε να μάχονται σε όλα τα μέτωπα για να διατηρήσουν έναν κόσμο φωτεινό.Το φως που τους οδηγεί αποκαλείται το δικαίωμα στη βλασφημία»... γράφει οργισμένη για την νομιμοποίηση των θανάτων των διαφωνούντων.

«Δεν ήμουν ποτέ πολύ πιστή αλλά σε τέτοιες στιγμές τεράστιας κοινοτικότητας πιστεύω στην ανθρωπότητα...» γράφει στο βιβλίο της συνεπαρμένη από την παγκόσμια κατακραυγή για το έγκλημα στο Charlie.

«Αυτοί που πιστεύουν ότι η δειλία σου επιτρέπει να αποφύγεις το πόλεμο λαθεύουν.Ο πόλεμος άρχισε ήδη και μόνο το κουράγιο μπορεί να επαναφέρει την ειρήνη.»
Caroline Fourestcaron

Πηγή: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/05/o-sis-x.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (7 Μαϊου)
  • 1274: Η σύνοδος του Λουγδούνου (Λυών) αποφασίζει την ένωση των Εκκλησιών.
  • 1453: Αποκρούεται νέα μεγάλη έφοδος του σουλτάνου Μωάμεθ Β΄ κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
  • 1821: Εξόντωση των Τούρκων στο Λεχώνι και πολιορκία του Βελεστίνου από τους Θεσσαλούς επαναστάτες. Στην Μηλέα Πηλίου ψώνεται η Σημαία της Επαναστάσεως.
  • 1897: Υπογράφεται ανακωχή μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στην Ταράτσα Φθιώτιδος.
  • 1905: Σκοτώνεται ο μακεδονομάχος Αθαν. Μπικιάρης.
  • 1906: Σκοτώνονται οι μακεδονομάχοι καπετάν Λίτσας (Ανθλγός Αντώνιος Βλαχάκης) και Λεωνίδας Πετροπουλάκης.
  • 1945: Η γερμανική φρουρά της νήσου Μήλου παραδίδεται σε τμήματα του Ιερού Λόχου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved