Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Γερμανία: Έκαψαν εφημερίδα που αναδημοσίευσε τα σκίτσα του Charlie Hebdo, με τον Μωάμεθ...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015, 16:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε εφημερίδα του Αμβούργου, η οποία… είχε αναδημοσιεύσει σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ από το Charlie Hebdo.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, έγινε επίθεση στην εφημερίδα Hamburger Morgenpost με εμπρηστικό μηχανισμό, τον οποίο οι δράστες πέταξαν μέσα στο κτίριο από το παράθυρο, που είχαν σπάσει λίγα λεπτά νωρίτερα με πέτρες.

Από το μηχανισμό ξέσπασε πυρκαγιά, αλλά ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν εργαζόμενοι μέσα στο κτίριο και προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε δύο αίθουσες, πριν σβήσει τη φωτιά άμεσα η πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας, ήδη έχουν συλληφθεί δύο άτομα που θεωρήθηκε ότι κινούνταν ύποπτα στην περιοχή. «Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο γιατί έγινε η επίθεση. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να συνδέεται με το γεγονός ότι η Hamburger Morgenpost δημοσίευσε σκίτσα του Charlie Hebdo», ανέφερε το ίδιο δημοσίευμα.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (21 Ιανουαρίου)
  • 1830: Υπογράφεται στο Λονδίνο πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάς ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
  • 1878: Τακτικός στρατός εισβάλλει, άνευ κηρύξεως πολέμου, στην τουρκοκρατούμενη Θεσσαλία.
  • 1943: Πνιγμός του ήρωα της Πίνδου Κωνσταντίνου Δαβάκη και άλλων αξιωματικών, μετά τον τορπιλισμό του ιταλικού πλοίου που τούς μετέφερε ως ομήρους.
  • 1944: Ελληνικά αντιτορπιλικά μετέχουν στις συμμαχικές αποβατικές επιχειρήσεις στο Άντζιο Ιταλίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved