ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, 08:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Δεν είναι μόνο η οικονομική καταστροφή στην οποία οδήγησαν την Ελλάδα οι μισέλληνες Συριζαίοι. Το ακόμα χειρότερο είναι η ελάττωση του ελληνικού πληθυσμού που υπάρχει στην Ελλάδα και η προσπάθεια αντικαταστάσεώς του με τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε προ ημερών στην δημοσιότητα η Eurostat, οι Έλληνες στην Ελλάδα το 2080 θα είναι λιγότεροι από 7 εκατομμύρια.

Το βασικό που επισημαίνει η Eurostat είναι ότι σπάει η «αλυσίδα των γενεών». Αυτό σημαίνει ότι η Νέα Γενιά των Ελλήνων φεύγει στο εξωτερικό, το υπάρχον εργατικό δυναμικό μειώνεται και καθίσταται σχεδόν αδύνατη η παροχή των συντάξεων στην προηγούμενη γενιά. Την ίδια ώρα, αν συνεχιστεί ο σημερινός ρυθμός της εισβολής των λαθρομεταναστών, κάθε χρόνο θα μπαίνουν στην Ελλάδα πάνω από μισό εκατομμύριο τριτοκοσμικοί, οι περισσότεροι αναλφάβητοι, με μεταδοτικές αρρώστιες και – το βασικότερο – φανατικοί μουσουλμάνοι! Έχει κάτσει ποτέ να μετρήσει κάποιος οικονομολόγος τι θα μας στοιχίσει η εκπαίδευση αυτών των εισβολέων λαθρομεταναστών (εκμάθηση ελληνικής γλώσσας, απόκτηση δεξιοτήτων κλπ.), η ιατρική τους φροντίδα, η διατροφή τους και τόσα άλλα; Όχι βέβαια, διότι… παραμονεύει ο Αντιρατσιστικός Νόμος!

Μόνο την τριετία 2010-13 (συνεχίζει η Eurostat), 270.000 νέοι Έλληνες με πτυχία και ειδικότητες (το Ελληνικό Κράτος πλήρωσε δισεκατομμύρια ευρώ όλα αυτά τα χρόνια για να τους εκπαιδεύσει) έφυγαν στο εξωτερικό. Ο ενεργός πληθυσμός των Ελλήνων (πάντα σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της Eurostat) μειώνεται σταθερά κάθε χρόνο, αφού οι γεννήσεις είναι πολύ λιγότερες των θανάτων. Το 2012, οι γεννήσεις ήταν 100.400 (συμπεριλαμβανομένων των γεννήσεων των αλλοδαπών που έγιναν σε κανονικά νοσοκομεία, διότι πολλοί λάθρο γεννοβολάνε και στα χωράφια!), ενώ οι θάνατοι έφτασαν τους 116.000. Το 1990, οι πάνω από 65 ετών Έλληνες αποτελούσαν το 13,7% του πληθυσμού, ενώ το 2010 αυξήθηκαν στο 18,9%.

Ασφαλώς, η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη απ’ όσο δείχνουν τα στοιχεία της Eurostat, αλλά δεν μας την λένε για να μην ανησυχήσουμε. Υπάρχει σαφές σχέδιο αντικαταστάσεως του εν Ελλάδι ελληνικού πληθυσμού με αλλοδαπούς, εξ ού και η φούρια του ΣΥΡΙΖΑ (ενώ χρεοκοπούσαμε…) να καταθέσει επειγόντως στην Βουλή το λαθρονομοσχέδιο της κυρα-Τασίας Χριστοδουλοπούλου που μοιράζει ελληνικές ιθαγένειες σε όποιο λαθρομεταναστόπουλο γεννιέται στην Ελλάδα… Παρόμοια φούρια είχαν δείξει και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι όταν κατέθεταν τον Αντιρατσιστικό Νόμο: ΟΙ Έλληνες πρέπει να φοβούνται να μιλήσουν για την εξελισσόμενη γενοκτονία τους, διότι θα κάτσουν στο σκαμνί ως ρατσιστές και – αν καταδικαστούν – θα κληθούν να πληρώσουν βαρύτατα πρόστιμα, που το ανθελληνικο Ελληνικό Κράτος θα ξοδεύσει στην ανακούφιση της ζωής των λαθροεισβολέων!.. Αυτή, δυστυχώς, είναι η πραγματικότητα στο Ψευτορωμέηκο…

Θ.Χ. - Εφημερίδα "Στόχος"

Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/07/blog-post_426.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (11 Ιουλίου)
  • 813: Εκθρόνιση του Αυτοκράτορος Μιχαήλ Α΄ Ραγκαβέ. Τον διαδέχεται ο Λέων Ε΄.
  • 1821: Σφαγές Ελλήνων από τους Τούρκους στην Κω.
  • 1865: Μεταφέρονται τα οστά του εθνικού μας ποιητού Διονυσίου Σολωμού στη Ζάκυνθο.
  • 1867: Κρήτες Οπλαρχηγοί μαζί με Μανιάτες αποκρούουν επίθεση 10.000 Τούρκων στρατιωτών στην Αράδαινα των Σφακίων.
  • 1878: Ο βρετανικός στόλος καταλαμβάνει τη Λάρνακα και έτσι αρχίζει η αγγλοκρατία στην Κύπρο.
  • 1908: Ο σουλτάνος Αβδούλ Χαμίτ υποκύπτει στις απαιτήσεις των ΝεοΤούρκων και διακηρύσσει Σύνταγμα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved