Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Έρχεται μεγάλο κύμα βίας από τους λαθρομετανάστες ομολογεί ο υπεύθυνος του Σύριζα για το «προσφυγικό»!

4 Απρ, 09:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Πολλές φορές υπάρχει η απορία σχετικά με το αν οι συριζαίοι είναι ενσυνείδητοι προδότες ή αιθεροβάμονες ιδεοληπτικοί. Την απορία αυτή έρχεται να λύσει με δηλώσεις του στον Observer ο εκπρόσωπος τύπου του συντονιστικού της κυβέρνησης για το λεγόμενο «προσφυγικό».

Αν, λοιπόν, οι συριζαίοι βλέπουν τον κίνδυνο που ενέχει για τους Έλληνες πολίτες το λεγόμενο «προσφυγικό» τότε προφανώς ενσυνειδήτως θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων. Αν δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο τότε είναι απλώς άχρηστοι για την διακυβέρνηση της χώρας,

Μιλώντας, λοιπόν, στον Observer ο Γ. Κυρίτσης είπε: «Περιμένουμε βία. Οι απελπισμένοι άνθρωποι τείνουν να είναι βίαιοι. Η όλη φιλοσοφία της συμφωνίας είναι να αποτρέψει τη διακίνηση ανθρώπων στην Ευρώπη από τις τουρκικές ακτές, αλλά θα είναι δύσκολο και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε μία ήπια προσέγγιση.»

Κοινώς, γνωρίζουν πως θα ξεσπάσει βία και εξεγέρσεις από πλευράς των λαθρομεταναστών και επιμένουν στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων και της «ήπιας προσέγγισης». Κοινώς, είναι ενσυνείδητοι προδότες.

Και δυο λόγια πριν σπεύσουν οι νεοδημοκράτες να αγανακτήσουν για το «προσφυγικό». Επί ποίας διακυβέρνησης δολοφονήθηκε ο Μανώλης Καντάρης και ο Θανάσης Λαζανάς; Επί ποίας διακυβέρνησης κακοποιήθηκε η Μυρτώ; Επί ποίας διακυβέρνησης εκτινάχτηκε η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών στα ύψη; Σωστά... Επί Νέας Δημοκρατίας, συνεπώς σκασμός εσείς!” αναφέρει χαρακτηριστικά η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1015
    Ο Αυτοκράτωρ Βασίλειος Β΄ ο Βουλγαροκτόνος καταλαμβάνει το φρούριο της Εδέσσης.
  • 1821
    Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν και φυλακίζουν τους προκρίτους των Αθηνών.
  • 1941
    Στο οχυρό Ρούπελ προσέρχονται Γερμανοί αγγελιαφόροι για να ζητήσουν την παράδοση του οχυρού.

Φίλοι - Συνεργάτες