Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Η ανύπαρκτη FRONTEX «ξύπνησε» και μιλά για εκρηκτική αύξηση των λάθρο!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Τετάρτη 14 Μαϊου 2014, 22:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Θα μας τρελάνουν με το θράσος που παρουσιάζουν τα στοιχεία τους οι Ευρωπαίοι αναφορικά με το κύμα λαθρομετανάστευσης στην  Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Ισπανό Gil Arias-Fernández,. ο οποίος έχει τη θέση του υποδιευθυντή της FRONTEX εκρηκτική αύξηση κατά 48% το 2013 σε σχέση με το 2012 σημείωσε ο αριθμός των λαθρομεταναστών που προσπάθησαν να περάσουν τα ευρωπαϊκά σύνορα.

Και η κατάσταση φαίνεται ότι έχει γίνει ακόμα πιο δραματική στις αρχές του 2014 καθώς με βάση τα στοιχεία για τους πρώτους τέσσερις φετινούς μήνες ο αριθμός των παράνομων μεταναστών αυξήθηκε κατά 338% καθώς από του 12.400 λαθρομετανάστες που συνελήφθησαν το πρώτο τετράμηνο του 2013 φτάσαμε στις 42.000 συλλήψεις το πρώτο τετράμηνο του 2014.

Η πρόβλεψη, μάλιστα, είναι δυσμενέστερη για τους επόμενους μήνες με τον Ισπανό  να προβλέπει αύξηση των μεταναστευτικών «ροών» (όπως αρέσκονται κάποιοι να αποκαλούν την ιδιότυπη αυτή εισβολή)  κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Την μεγαλύτερη πίεση φαίνεται να δέχεται πια η κεντρική Μεσόγειος με την Ιταλία και την Μάλτα να αποτελούν μια από τις βασικές επιλογές των παράνομων μεταναστών, όπως λέει ο Ισπανός.

Αλήθεια η χώρα του Ισπανού που βρίσκεται στη σχετική λίστα; Πουθενά καθώς η χώρα του φρόντισε να κτίσει ένα μεγάλου μήκους φράκτη στον ισπανικό θύλακα της Melilla στις ακτές της βόρειας Αφρικής (Μαρόκο) .

Έτσι ο Ισπανός υποδιευθυντής της ανύπαρκτης κατά τα άλλα FRONTEX (ενός οργανισμού «βιτρίνα» της ΕΕ το παραμύθι της οποίας μας πούλησαν και για κάποιο διάστημα στην Ελλάδα) μας λέει ότι ο αριθμός των λαθρομεταναστών που συνελήφθησαν στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου (δηλαδή Ελλάδα) μπορεί μειώθηκε κατά 33% αν και σε απόλυτους αριθμούς παραμένει στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας!

Η Ελλάδα επομένως είναι στη δεύτερη θέση της λίστα των κυμάτων λαθρομετανάστευσης σε όλη την Ευρώπη! Μια χώρα δηλαδή 10 εκατ. κατοίκων και 2 εκατομμυρίων λαθρομεταναστών βρίσκεται στη δεύτερη θέση «υποδοχής» ενώ όλες οι άλλες2 οι χώρες μαζί(!) δηλαδή  Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία των εκατοντάδων εκατομμυρίων κατοίκων απλά βρίσκονται στην πρώτη θέση!

Και φυσικά το όλο θέμα ΄με την εγρήγορση και την ευαισθησία της… FRONTEX για τη λαθρομετανάστευση έχει ξεκινήσει επειδή η Ιταλία «κλαίγεται» αυτό τον καιρό. Όταν στην Ελλάδα κάποιοι έθεταν το πρόβλημα (κάποιοι άλλοι βέβαια χαίρονταν) η ΕΕ ούτε καν έκανε τον κόπο να ασχοληθεί, παρά μόνο έστελνε κανένα λιθουανικό ή πολωνικό ελικόπτερο να εποπτεύσει το Αιγαίο!

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (26 Νοεμβρίου)
  • 1807: Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν τον νεομάρτυρα Γεώργιο από την Χίο.
  • 1912: Σώμα Ελλήνων Ερυθροχιτώνων, υπό τον Αλέξανδρο Ρώμα, μετά από σφοδρή μάχη με τους Τούρκους, κυριεύει το ύψωμα Δρίσκος Ιωαννίνων.
  • 1943: Τα γερμανικά στρατεύματα εκτελούν στο Μονοδένδρι Λακωνίας 118 Έλληνες ομήρους.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved