Λαθροπροπαγάνδα απ' την κόρη του στρατηγού! (Βίντεο)

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
ΔΕΝ ΠΑ Ν' ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ.... ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ ΝΕΤ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ @@ΤΟΥΣ (λέμε τώρα... )ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΟΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ

Την ώρα που οι Έλληνες αυτοκτονούν, η ΝΕΤ ξανακάνει εμετό, πάνω μας, προβάλλοντας την άθλια προπαγανδιστική εκπομπη της ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ.

Ξανά μετά απο έναν χρόνο,μη τυχόν και την ξεχάσουμε,η ΝΕΤ,συνεχίζει να προβάλλει την σκαναλώδη εκπομπή της υπέρ της λαθρομετανάστευσης,η οποία είναι σκανδαλώδης,

1. διότι με τις δομές του κράτους μας στρέφεται εναντίον των ελλήνων ιθαγενών
2.διότι γίνεται με την βοήθεια της θυγατέρος του πρώην αρχηγού του ελληνικού στρατού .Ο οποίος εαν έχει τα ίδια μυαλά με την κόρη του,η, εάν αδυνατεί να την ελεγξει.......καταλαβαίνουμε το γιατί ο στρατος εφτασε στην σημερινή του κατάντια, διότι μόνο κατάντια είναι τα οσα συμβαίνουν.

Η ΕΛΛΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΤΖΑΜΙΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ 4000.000 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΤΙΧ ΤΖΑΜΙ.

ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ......ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ

υγ.Παρόλα αυτά, ευχαριστούμε τους εθνοπροδότες, που μας εδωσαν την ευκαιρία να γράψουμε την εκπομπη, και να κρατήσουμε την εικόνα τωνν συνεργατών του εχθρού.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΧΕΤΟ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΝΕΤ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΞΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ.

Μην ανησυχείτε, το καλύτερο σας το φυλάμε για το τέλος.....

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1806: Οι Τούρκοι πολιορκούν στην Μονή της Παναγίας των Αιμιαλών.
  • 1869: Ο Φουάτ Πασάς γνωστοποιεί στις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ότι κατεστάλη η επανάσταση της Κρήτης.
  • 1918: Άγριοι διωγμοί και σφαγές Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους.
  • 1956: Σφοδρές συμπλοκές στην Κύπρο μεταξύ μαθητών και Άγγλων στρατιωτών.
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet