Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Να γιατί άφηναν τα Ολυμπιακά ακίνητα να ρημάζουν, τα κάνουν ένα ένα καταυλισμούς λαθρομεταναστών! (Βίντεο)

2 Μάρ, 15:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Θυμάστε το 2004, τότε που οι νεοέλληνες ψηφοφόροι του συνταγματικού τόξου τυφλωμένοι από την ευημερία των δανείων και του πλαστικού χρήματος πανηγύριζαν για τους ολυμπιακούς αγώνες, τα στάδια και τα κτήρια που ξεφύτρωναν σε ολόκληρη την Αττική;

Θυμάστε τι έλεγαν οι πολιτικοί μας και με τι μας βομβάρδιζαν κάθε μέρα τα κανάλια; «Αυτά τα έργα θα μείνουν στα παιδιά μας». «Κάθε έλληνας θα έχει το δικό του γήπεδο, ανοιχτό και κλειστό» και «οι υπόλοιπο χώροι θα μετατραπούν σε μουσεία, σε πάρκα αναψυχής». Καθημερινά πιπίλιζαν το μυαλό του Έλληνα ότι μετά τους Olympic Games θα ζούσε σε μία χώρα πρότυπο…

Και τώρα…. Δώδεκα χρόνια μετά. Το σύνολο των ολυμπιακών ακινήτων εκτός από ελάχιστα έχουν εγκαταλειφθεί. Και όσα δεν έχουν λεηλατηθεί από «ευπαθείς ομάδες» και μπορούν να ενοικιαστούν από ομάδες, κάτι που θα συμφέρει και τους συλλόγους αλλά και το κράτος, παραμένουν με διάφορες δικαιολογίες τις περισσότερες φορές αστείες, αναξιοποίητα.




Και να που σήμερα έρχεται το «προσφυγικό πρόβλημα» και όλοι αυτοί οι χώροι βρίσκουν λόγο ύπαρξης. Η Αρχή έγινε από το κλειστό του Γαλατσίου, ένα γήπεδο που το ζητούσε η ΑΕΚ για να στεγάσει το τμήμα μπάσκετ αλλά και τα ερασιτεχνικά αθλήματα παρ’ όλο που είχε τεράστιες ζημιές (είχε κλαπεί ακόμη και τ δάπεδο του γηπέδου!). Και όμως δεν παραχωρήθηκε τελικά αν και η ΑΕΚ ήταν πρόθυμη να αναλάβει την ανακατασκευή του και έμεινε να σαπίζει, μέχρι βέβια να στεγάσει τους λαθρομετανάστες.

Σήμερα καμαρώσαμε τους οπλίτες του Ελληνικού Στρατού να στήνουν σκηνές στο, κυριολεκτικά διαλυμένο, γήπεδο μπέηζμπολ, στο Ελληνικό. Ένα γήπεδο που χρησιμοποίησε για κάποια χρόνια ως έδρα ο Εθνικός Πειραιώς αλλά μάλλον το υπουργείο θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο να γίνει σκουπιδότοπος παρά να μετατραπεί σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

Και η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβέρνηση δεν θα μείνει μόνο εκεί… Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δημιουργηθεί καταυλισμός στο πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, (αυτό που μας έλεγαν ότι θα γίνει θεματικό πάρκο και αντιδρούσαν οι οικολογικές αριστερές οργανώσεις» ενώ στα άμεσα σχέδια του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι να ανοίξει και ο μεγάλος χώρος των αναχωρήσεων στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο (είσοδος από Βουλιαγμένης) που μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 3.000 άτομα, αφού υπάρχει ο σταθμός του τραμ για να μπορούν να επιβιβάζονται και να πηγαίνουν να λιάζονται σε όποια πλατεία θέλουν.

Να λοιπόν γιατί όλα αυτά τα χρόνια άφηναν τα Ολυμπιακά ακίνητα να ρημάζουν. Για να τα χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή και να δημιουργήσουν δεκάδες καταυλισμούς λαθρομεταναστών στην Αττική… Και τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμη...


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1770
    Φάλαγγα Μανιατών ενισχυμένη και από Ρώσους στρατιώτες απελευθερώνει τον Μυστρά.
  • 1799
    Οι Ρώσοι εισέρχονται στην Κέρκυρα μαζί με τους Τουρκαλβανούς.
  • 1829
    Οι Τούρκοι της Βόνιτσας παραδίδουν στις Ελληνικές δυνάμεις το φρούριο της πόλεως.
  • 1913
    Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Τεπελένι. Δολοφονείται στη Θεσσαλονίκη ο Βασιλεύς Γεώργιος Α'.
  • 1921
    Διωγμοί και σφαγές στον Πόντο από τους Τούρκους.

Φίλοι - Συνεργάτες