Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ - Έρχεται νέα επιδημία Χολέρας από το Ιράκ!

4 Δεκ, 20:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Δεν πάμε καθόλου καλά!

Kαμπανάκι κινδύνου για επιδημίες χολέρας από το Ιράκ χτύπησε σήμερα Τούρκος αξιωματούχος της Υγείας: Σύμφωνα με τα δεδομένα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, είπε, στο Ιράκ εντοπίστηκαν 2.724 κρούσματα χολέρας σε 17 νομούς, εκ των οποίων τα 2 κατέληξαν σε θάνατο. Ετσι το Τουρκικό υπουργείο Υγείας προειδοποίησε τους πολίτες που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό να πάρουν προληπτικά μέτρα κατά του κίνδυνου της χολέρας (επιδημίας).

Ο Γενικός Διευθυντής Υγείας Συνόρων και Ακτών του Υπουργείου Υγείας κ. Χουσέμ Χατίπογλου δήλωσε, σύμφωνα με την τουρκική κρατική τηλεόραση, τόνισε ότι στις χώρες όπου είναι δύσκολο να βρεθεί καθαρό νερό και δεν έχουν αναπτυχθεί τα συστήματα αποχέτευσης μπορεί να υπάρξουν επιδημίες χολέρας ευρείας κλίμακας. Και κάλεσε τους πολίτες του θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό πρέπει να προσέχουν πολύ στα μέτρα πρόληψης κατά της επιδημίας της χολέρας. «Δεν πρέπει να τρώγονται τα άψητα τρόφιμα, δεν πρέπει να καταναλώνονται τα ωμά φρούτα και λαχανικά και πρέπει να καταναλώνονται τα νερά και τα ποτά που είναι σίγουρα καθαρά» είπε ο κ. Χατίπογλου. Στις δηλώσεις που προέβη ο Τούρκο αξιωματούχος τόνισε πως παρατηρούν όλες τις λοιμώξεις και επιδημίες που εξελίσσονται στον κόσμο.

Η Ελλάδα Τα στοιχεία αυτά που επισημάνθηκαν από την πλευρά της Τουρκίας, ανεξάρτητα αν κρύβουν πίσω τους τυχόν σκοπιμότητες, σίγουρα πρέπει να ειναι γνωστά στις αρμόδιες ελληνικές αρχές. Και μπορεί μεν εμείς να μην έχουμε κοινά σύνορα με το Ιρακ, ούτε τον ίδιο αριθμό επαφών (εμπορικές, οικονομικές κλπ) όπως μεταξύ Τουρκίας και Ιράκ, ωστόσο η παράμετρος της λαθρομεταναστευτικής ροής από την χώρα αυτή προς ΕΕ μέσω Ελλάδας, δεν πρέπει να παραβλεφθεί.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1826
    Ο Καραϊσκάκης, μαζί με το ιππικό του Χατζημιχάλη, κατατροπώνει τους Τούρκους στο Τουρκοχώρι Λιβαδειάς.
  • 1912
    Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κορυτσά.
  • 1940
    Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Δέλβινο.

Φίλοι - Συνεργάτες