Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Σουηδία: «Μετανάστης» κλώτσησε στο στομάχι και έφτυσε γυναίκα, μπροστά στα δυο της μικρά παιδιά... (Βίντεο-ΣΟΚ)

22 Ιαν, 20:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Η θαρραλέα μητέρα είχε σταματήσει τον αλλοδαπό από το να κλέψει το πορτοφόλι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στις σκάλες του Μετρό της Στοκχόλμης

Το συγκλονιστικό περιστατικό έγινε στο κέντρο της Στοκχόλμης,στη Σουηδία, πριν λίγες μέρες και έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του μετρό.

Η επίθεση έχει προκαλέσει οργή στη Σουηδία, και ο επικεφαλής της Αστυνομίας Stefan Tellqvist δήλωσε: «ορκίζομαι να πιάσω τον δράστη,κι ας είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου».

Το βίντεο δείχνει μια ηλικιωμένη γυναίκα να ανεβαίνει τις σκάλες του υπόγειου σταθμου έξω από την Gamla Stan [Παλιά Πόλη] και να βγάζει το τηλέφωνό της από την τσάντα της.

για να απαντήσει σε εισερχόμενη κλήση, ο δράστης περπατά πίσω της και προσπαθεί να κλέψει το πορτοφόλι της από την ανοικτή της τσάντα της.

«Η μητέρα που το βλέπει αυτό φωνάζει στην ηλικιωμένη γυναίκα να προσέχει, και σπρώχνει το χέρι του αλλοδαπού κλέφτη έξω από την τσάντα...

Ο κλέφτης τότε γυρίζει απότομα στη μητέρα, που κρατά το χέρι ενός από τα παιδιά της,και την χτυπά στο στομάχι και στο πρόσωπο.



«Είναι το χειρότερο πράγμα που έχω δει ποτέ κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως αξιωματικός της αστυνομίας, είπε ο κ Tellqvist.

Ο ίδιος προσθέτει ότι πρόκειται να αποχωρήσει φέτος, αλλά τώρα η αποστολή του είναι να βρει και να βάλει αυτό το κτήνος πίσω από τα κάγκελα.

«Εγώ θα τον βρω κι αυτό ας είναι το τελευταίο πράγμα που θα κάνω»

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο..




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1015
    Ο Αυτοκράτωρ Βασίλειος Β΄ ο Βουλγαροκτόνος καταλαμβάνει το φρούριο της Εδέσσης.
  • 1821
    Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν και φυλακίζουν τους προκρίτους των Αθηνών.
  • 1941
    Στο οχυρό Ρούπελ προσέρχονται Γερμανοί αγγελιαφόροι για να ζητήσουν την παράδοση του οχυρού.

Φίλοι - Συνεργάτες