ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Βαρουφάκης: Εγώ δεν στέκομαι στο ΑΤΜ με τον... λαουτζίκο - ΒΙΝΤΕΟ

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, 19:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Η επιτομή της ψωνίτιδας, του ναρκισσισμού και της παντός είδους ασάφειας επεδίωξε (και τα κατάφερε) να επικεντρώσει ξανά τα φώτα της δημοσιότητας επάνω του, έτσι ώστε να ταϊστεί για πολλοστή φορά ο άκρατος και ακόρεστος εγωισμός του. Ο λόγος, φυσικά, για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σπρώξει τον Λαό να ψηφίσει «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, με την συνεχιζόμενη απαράδεκτη και αχαρακτήριστη συμπεριφορά του.

Με στόμφο, λοιπόν, ο έχων σύμπλεγμα άρνησης με τα δύο «ν», Γιάν(ν)ης Βαρουφάκης, δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι οι μόνοι(!) Έλληνες που δεν έχουν στηθεί στην ουρά των ΑΤΜ, επειδή δεν χρειάστηκε, δεν είναι πρέπον(!!) γι’ αυτόν αυτή η διαδικασία και επειδή ζει λιτό(!!!) βίο...

Υπό άλλες συνθήκες το «νούμερο» αυτό θα προκαλούσε απλώς τον γέλωτα και τον χλευασμό. Επειδή, όμως, ο Τσίπρας τον τοποθέτησε στο τόσο νευραλγικό πόστο του επικεφαλής στο Υπουργείο Οικονομικών (αυτό θα πει πολιτική σκέψη σοβαρού ηγέτη…) οι «εξάρσεις» λόγου και συμπεριφοράς του γιαλαντζί  «σφίχτερμαν» μας αφορούν όλους. Για τα ΑΤΜ προσπάθησε να τα «μπαλώσει» αργότερα, με μια δικαιολογία όμως η οποία δεν έγινε καθόλου πιστευτή. Για τον… λιτό βίο, οι χλιδάτες φωτογραφίες, με τις ποικιλίες σαλατών και τις ψαρούκλες σε σπίτι με θέα την Ακρόπολη, μάλλον θα ήταν προϊόν της φαντασίας μας ή και φωτομοντάζ...

Πολύ χειρότερα, όμως, για το εκτός τόπου και χρόνου αυτό ψώνιο, το οποίο είχε και το θράσος αντί να απαντήσει επί της ουσίας πριν λίγες εβδομάδες στην Βουλή στις τεκμηριωμένες καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη, να ταυτιστεί με το πιο χυδαίο και ψευδές υβρεολόγιο της πρώην συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποτελούν τα όσα απάντησε στην ερώτηση αν έχει χρήματα από άλλη πηγή ή αρκετά μετρητά: «Ας μην το προσωποποιούμε».

Με απλά λόγια, ο ανεκδιήγητος και άσχετος , όπως αποδεικνύουν οι πράξεις του, με το αντικείμενο υπουργός Οικονομικών έχει «καβατζώσει» ό,τι του χρειάζεται, έχοντας τις άκρες του τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Τόσο για τον ακραιφνή αυτόν πολιτικό γελωτοποιό, όσο και για τα άλλα στελέχη της κυβέρνησης, οι οποίοι με τις αβλεψίες, τα συνεχιζόμενα λάθη και την προκλητικότητά τους δίνουν τροφή για σχόλια στα «ζόμπι» της πρώην συγκυβέρνησης και τους λοιπούς «βρυκόλακες» του «συνταγματικού τόξου» που ποντάρουν στο «ναι», ισχύουν τα εξής: Φέρτε ΟΛΑ τα χρήματά σας εντός της Χώρας. Μόνο τότε θα αποστομώσετε τα εγχώρια γιουσουφάκια των εταίρων και των δανειστών.

Επειδή, όμως, είστε «επαναστάτες» με γεμάτες τσέπες και εκ του ασφαλούς, γι’ αυτό και ο Ελληνικός Λαός θα στραφεί στο μοναδικό πραγματικό αντιμνημονιακό Πολιτικό Κόμμα, στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γιώργος Μάστορας

Υ.Γ. Τέτοια «νούμερα», με ανάλογες δηλώσεις και ενέργειες, μόνο κακό κάνουν στο «όχι» του Ελληνικού Λαού.



Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/baroufakhs-egw-den-stekomai-sto-atm-me-ton...-laoutziko-binteo#When:12:30:00Z

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (5 Ιουλίου)
  • 1821: Οι Νικόλαος Στουρνάρης, Αθανάσιος Μάνταλος και αδελφοί Λαγκαδά κηρύσσουν την Επανάσταση στην επαρχία Ασπροποτάμου στην Πίνδο.
  • 1824: Στον Μαραθώνα, 600 Έλληνες δέχονται επίθεση από 2.000 γενίτσαρους και 1.000 Τούρκους.
  • 1867: Οι πασάδες Ομέρ Μεχμέτ και Ρεσίτ εισβάλλουν στα Σφακιά και καταλαμβάνουν το ανατολικό τμήμα.
  • 1921: Πρώτη μάχη στην περιοχή Ουτς Σαράι.
  • 1942: Εκτελείται από τους Γερμανούς στην Καισαριανή ο Υποπλοίαρχος Ηλίας Καζάκος, διότι φυγάδευε Έλληνες στην Μέση Ανατολή.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved