Εκεί μας καταντήσανε... Μαθήτρια ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στον υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο γιατί δεν έχει καθηγητές! (Βίντεο)

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Συγκίνησε μια μαθήτρια που την ώρα που πήγε να μιλήσει στον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλο, λέγοντας ότι τους λείπουν εκπαιδευτικοί σε βασικά μαθήματα, ξέσπασε σε κλάματα.

Η σκηνή διαδραματίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, έξω από την αίθουσα «Φίλιππος» της ΛΑΦ Κοζάνης, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παραρτήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ Δυτικής Μακεδονίας και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Η μαθήτρια πλησίασε τον κ. Παπαδόπουλο όταν ο ίδιος πήγε να συνομιλήσει με καθηγητές και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω για να διαμαρτυρηθούν για την διαθεσιμότητα και του είπε πώς δεν έχουν εκπαιδευτικούς σε πολύ βασικά μαθήματα.

Δεν άντεξε όμως και την ώρα που μιλούσε ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα να προκαλέσει αμηχανία στον υφυπουργό, ο οποίος είπε "Θα τα πούμε" και απομακρύνθηκε.

Στην ίδια κατηγορία
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • -333: Μεγάλη νίκη του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ισσό.
  • 1354: Ο Αυτοκράτωρ Ιωάννης ΣΤ΄ Καντακουζηνός παραιτείται από κάθε εξουσία και κλείνεται σε μοναστήρι.
  • 1821: Οι Τούρκοι σφάζουν Έλληνες της Πάτρας.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet