Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 670 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! (Γιατί δεν είναι μόνο οι πολιτικοί προδότες στην Ελλάδα)

18 Ιούν, 17:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Γιάννης Καλογερόπουλος

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η...ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ 670 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΔΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ!!! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ... ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΥΤΟ... ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ!!! Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ 670 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΛΗΘΟΣ... ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ... ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!... ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ... ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΣΥΤΙΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΘΡΗΝΟΥΝΤΕΣ... ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΣΕ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ!!!...ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΟΥ;;; ΠΟΣΟ ΡΑΓΙΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ;;; ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΜΟ;;; ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ;;; ΓΙΑΤΙ;;;... ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ!!!... ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΞΕΝΟΙ ΛΕΜΕΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΔΩ;;;...ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ... Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΥΝΑΙΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ... ΑΦΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ;;;... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ [ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ... ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ] Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;;;... ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;;; ΓΙΑΤΙ;;; ,... ΓΙΑΤΙ;;; ΓΙΑΤΙ;;;...




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1015
    Ο Αυτοκράτωρ Βασίλειος Β΄ ο Βουλγαροκτόνος καταλαμβάνει το φρούριο της Εδέσσης.
  • 1821
    Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν και φυλακίζουν τους προκρίτους των Αθηνών.
  • 1941
    Στο οχυρό Ρούπελ προσέρχονται Γερμανοί αγγελιαφόροι για να ζητήσουν την παράδοση του οχυρού.

Φίλοι - Συνεργάτες