ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Προβοκατόρικο άρθρο από την Express: «Το Λονδίνο σχεδιάζει την επείγουσα αερομεταφορά χιλιάδων Βρετανών από την Ελλάδα πριν ξεσπάσει το χάος»!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Με μια τεράστια αερομεταφορά δεκάδων χιλιάδων Βρετανών τουριστών που βρίσκονται στην Ελλάδα σχεδιάζει, η Βρετανία να αντιμετωπίσει το χάος που θα προκύψει στην Ελλάδα εάν η χώρα βγει εκτός ευρώ.

Αυτό αναφέρει στο προβοκατόρικο δημοσίευμά της  η λαϊκής κυκλοφορίας εφημερίδα Express, η οποία επισημαίνει πως τόσο επίσημοι της 10 Downing Street όσο και τουριστικοί πράκτορες είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν ένα πρωτοφανές σε έκταση σχέδιο έκτακτης ανάγκης προκειμένου να απομακρύνουν από την Ελλάδα περί τους 110.000 τουρίστες που βρίσκονται στη χώρα.

Μάλιστα η εφημερίδα σημειώνει πως «θα είναι η μεγαλύτερη εκκένωση Βρετανών πολιτών σε περίοδο ειρήνης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ».

Όπως αναφέρεται ακόμη, υπουργοί και τουριστικοί πράκτορες προειδοποιούν τους Βρετανούς τουρίστες να φέρουν μαζί τους μετρητά και πιστωτικές κάρτες για να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε απρόσμενη εξέλιξη η οποία θα παρασύρει την Ελλάδα στο χάος.

«Μια αποτυχία στις διαπραγματεύσεις μπορεί να οδηγήσει σε bank-run, αδυναμία των αΤΜ να δώσουν μετρητά, ελλείψεις σε τρίφιμα, φάρμακα και υγειονομική περίθαλψη, στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν σε ταραχές και χάος» σημειώνει ακόμη η  Express.

Μάλιστα σημειώνεται πως εχθές το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών παραδέχθηκε πως βρίσκεται σε συνομιλίες με την ένωση των ταξιδιωτικών πρακτόρων της Βρετανίας για να μορφοποιήσουν τα σχέδια εκκένωσης.

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-express-%C2%AB

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (26 Ιουνίου)
  • 1813: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον νεομάρτυρα Δαβίδ από τις Κυδωνιές της Μικράς Ασίας.
  • 1821: Απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Κυπριανός.
  • 1913: Ο Ελληνικός Στρατός εκδιώκει τους Βουλγάρους από την οροσειρά της Κερκίνης (Μπέλες) και κατέρχεται στην κοιλάδα της Στρώμνιτσας. Άγημα του αντιτορπιλικού "Δόξα" απελευθερώνει την Καβάλα.
  • 1920: Μάχη Ελλήνων και Τούρκων βορείως της Φιλαδελφείας.
  • 1925: Εγκαθίδρυση της δικτατορίας του Παγκάλου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved