ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Πρωτοφανές: Ο πρόεδρος (της κρατικής...) Eurobank "διαφημίζει" ότι αύριο κλείνουν οι ελληνικές τράπεζες!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Με μια συνέντευξή στο BBC, ο πρόεδρος της Eurobank Νικόλαος Καραμούζης προειδοποίησε ότι ενδεχόμενη αποτυχία συμφωνίας σήμερα ίσως οδηγήσει στο κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών από αύριο|! Να ησμιεώσουμε ότι η τράπεζα είναι ουσιαστικά κρατική, μετά το "ξεφόρτωμα" που της έκανε πριν 2,5 χρόνια ο όμιλος Λάτση και επιβιώνει χάρη στα δάνεια που πληρώνουν οι Ελληνες πολίτες.

Αυτό δεν εμπόδισε τον (διακεκριμένο...) τραπεζίτη Ν.Καραμούζης να ... σπείρει τον πανικό και να υπονομεύσει την θέση της εληνικής κυβέρνησης κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων λέγοντας σε συνέντευξή του στο BBC ότι "Υπάρχει το ενδεχόμενο οι ελληνικές τράπεζες να μην ανοίξουν αύριο αν η ελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα αποτύχει να πείσει τους υπουργούς Οικονομικών και τις ξένες κυβερνήσεις στη Σύνοδο Κορυφής"!

Και συνέχισε λέγοντας ότι "Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη εκκροή καταθέσεων και οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν ζωντανές από την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας αλλά και από την ΕΚΤ με τις βοήθειες του ELA. Φοβάμαι ότι η διοίκηση της ΕΚΤ ίσως τερματίσει τον ELA αν δεν υπάρξει συμφωνία σήμερα, κάτι που θα “κόψει” την πρόσβαση των ελληνικών τραπεζών στο ευρωπαϊκό σύστημα, με ό,τι αυτό θα συνεπάγεται. Αν τελικά συμβεί, οι τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι να οριστεί capital control και σίγουρα θα χρειαστούν μέρες. Αυτό θα είναι καταστροφικό και γι' αυτό ελπίζω σε συμφωνία"!

Τελικά ποιος κυβερνά αυτή την χώρα;





Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-eurobank-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%8

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (26 Ιουνίου)
  • 1813: Οι Τούρκοι απαγχονίζουν τον νεομάρτυρα Δαβίδ από τις Κυδωνιές της Μικράς Ασίας.
  • 1821: Απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Κυπριανός.
  • 1913: Ο Ελληνικός Στρατός εκδιώκει τους Βουλγάρους από την οροσειρά της Κερκίνης (Μπέλες) και κατέρχεται στην κοιλάδα της Στρώμνιτσας. Άγημα του αντιτορπιλικού "Δόξα" απελευθερώνει την Καβάλα.
  • 1920: Μάχη Ελλήνων και Τούρκων βορείως της Φιλαδελφείας.
  • 1925: Εγκαθίδρυση της δικτατορίας του Παγκάλου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved