Καλώς Ορίσατε στον ανανεωμένο ιστότοπο της Έλευσις Ελλήνων!

Russia Today: "Απόλυτη αποτυχία η διάσωση της Ελλάδας" (Βίντεο)

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Russia Today: "Απόλυτη αποτυχία η διάσωση της Ελλάδας" (Βίντεο)
Στην ίδια κατηγορία:
Στείλτο!
Εκτύπωσε το!
Σχόλια
A- A+
Ρεπορτάζ στην Αθήνα της κρίσης πραγματοποίησε το πρακτορείο ειδήσεων Russia Today, το οποίο μίλησε με πολίτες οι οποίοι έχουν πληγεί από την κρίση. «Πλήρης αποτυχία το ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης», υποστηρίζει.

Το ρεπορτάζ της Russia Today, αναφέρεται στην τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει χιλιάδες Ελληνες πολίτες και αναρωτιέται εάν «θα αρχίσει να αποδίδει ποτέ το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας», χαρακτηρίζοντας το «απόλυτη αποτυχία».

Το ρεπορτάζ, περιέχει και αρκετές αναλύσεις οικονομολόγων, οι οποίοι τονίζουν πως η ανεργία αποτελεί την μεγαλύτερη πληγή της χώρας, ενώ και οι απογοητευτικοί οικονομικοί δείκτες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια σχετικά με την αποτυχία του ελληνικού προγράμματος διάσωσης.

Πιστεύετε πως ο τάφος που βρέθηκε στις Σέρρες είναι του Μέγα Αλέξανδρου;
Ναι
Όχι
Δεν ξέρω
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1941: Οι Γερμανοί εκτελούν 10 Έλληνες στην Λιβαδειά Ρεθύμνου.
  • 1944: Οι Γερμανοί αρχίζουν την εκκένωση της Πελοποννήσου και των Ιονίων νήσων, ενώ ολοκληρώνουν την εκκένωση του Έβρου.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Design by GPapado