Απόφοιτος Δημοτικού με πλαστό απολυτήριο έγινε... υφυπουργός;

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Ένα ιδιαίτερα αινιγματικό άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου στα «Νέα» προκαλεί ερωτηματικά για το θέμα των πλαστών πιστοποιητικών με τα οποία διάφοροι επιτήδειοι έχουν μπει στο Δημόσιο, εμπλέκοντας μάλιστα και υφυπουργό της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, έχει εντοπίσει τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις υπαλλήλων του Δήμου οι οποίοι έχουν χρησιμοποιήσει πλαστά πιστοποιητικά προκειμένου να προσληφθούν, ενώ ένας από αυτούς έφτασε και στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρει τα εξής: «Απόφοιτος…δημοτικού (τέρας μορφώσεως μιλάμε), προσλαμβάνεται την δεκαετία του ’90, (δεν θέλω να καρφώσω τον δήμαρχο που τον προσέλαβε είναι φίλος μου), ως υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας. Εντός ολίγων εβδομάδων δηλώνει ψευδώς απόφοιτος λυκείου (για τον δήμο κάτι σαν κάτοχος PHD, MBA κτλ.) και αμέσως μετατάσσεται στην κατηγορία των διοικητικών. Το 2003, λόγω ακριβώς των τεράστιων προσόντων που διαθέτει, αποσπάται στη Ρηγίλλης. Δέκα χρόνια μετά, αγνοείται η τύχη του!».

Είναι όμως η κατάληξη του άρθρου που προκαλεί αίσθηση: «Λες να είναι κάνας υφυπουργός της κυβέρνησης και να μας έχει διαφύγει; Διερωτώμαι.»…
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1822: Ο Στάικος Σταϊκόπουλος εισέρχεται στο Παλαμήδι του Ναυπλίου και υψώνει τη Γαλανόλευκη. Οι Έλληνες επαναστάτες, υπό τους Νικηταρά, Τσόκρη και Χατζηχρήστο, νικούν τον Δελή Αχμέτ μπέη στην Κορτέσα Κορινθίας.
  • 1826: Μετά από μάχη κατά των ανδρών του Κιουταχή, Ο Φαβιέρος εφοδιάζει με πυρίτιδα τους υπερασπιστές της Ακροπόλεως των Αθηνών.
  • 1851: Πεθαίνει στην Αθήνα ο Εμμανουήλ Ξάνθος από την Πάτμο, ένας εκ των τριών ιδρυτών της Φιλικής Εταιρείας.
  • 1912: Απόσπασμα Ευζώνων και το Σύνταγμα Κρητών απελευθερώνουν το χωριό Πεστά της Ηπείρου. Εκπνέει, θανάσιμα τραυματισθείς και αφού επολέμησε ηρωικώς κατά των Τούρκων στο Δρίσκο ο ποιητής Λορέντζος Μαβίλης.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet