Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Αποκαλύψεις-ΒΟΜΒΑ δημοσιογράφου: H Mέρκελ είναι υπαλληλάκι - πράκτορας των ΗΠΑ! Στόχος της, ο διαμελισμός της Ρωσίας!

9 Μάϊ, 15:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Σε άρθρο φωτιά του Paul Henry σε αυστριακό περιοδικό κατηγορεί την καγκελάριο της Γερμανίας για εθνική προδοσία και για το ότι η Η Μέρκελ δεν είναι τίποτα άλλο απο δούρειος ίππος των ΗΠΑ με σκοπό τη διαμέλιση της Ρωσίας!

"Όντας πιστός υπάλληλος  της Αμερικής, η Μέρκελ υποστήριξε ένα πραξικόπημα στην Ουκρανία και χρηματοδοτεί ενεργά τον εμφύλιο  πόλεμο και την εθνοκάθαρση εναντίον του Ρωσόφωνου πληθυσμού, η οποία, κατά την γνώμη μου, μπορεί να θεωρηθεί ως  Ολοκαύτωμα" αναφέρει ο δημοσιογράφος και συνεχίζει "Αφότου ανήλθε στην εξουσία, η Άνγκελα Μέρκελ εκπληρώνει  αυστηρά τις αμερικανικές οδηγίες με στόχο να «πληγεί»   τόσο η Ρωσία όσο και η ίδια η Γερμανία"!

"Η Μέρκελ , παντού ενήργησε  πάντοτε σύμφωνα υποτις οδηγίες των Ηνωμένων Πολιτειών" τονίζει ο Henry αναφερόμενος στη κρίση της Ουκρανίας.

"Για παράδειγμα, η Μέρκελ έχει χρηματοδότησε και υποστήριξε την υποψηφιότητα  του Vitali Klitschko για δήμαρχο του Κιέβου. Μετά την συμφωνία του Μινσκ, η Μέρκελ, ο Ομπάμα και ο Ποροσένκο  συμφώνησαν για  την «εισβολή» Αμερικανών στρατιωτών στην Ουκρανία. Η Μέρκελ είναι υπεύθυνη για τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της ΕΕ και την αύξηση του χρέους της, το οποίο ωφελεί  τα μέγιστα τις Ηνωμένες Πολιτείες" επισημαίνει το άρθρο.

Για τον Henry, η ΕΕ αποδυναμώνεται και οδηγείται σε διάλυση ιδιαίτερα μετά τη συμφωνία με τις ΗΠΑ για τις εξαγωγές.

"Η επιβολή του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος , του  ευρώ, είναι εργαλείο αναχρηματοδότησης των αμερικανικών ελλειμμάτων . Μέσω της  Διεθνούς  Νομισματικής  Τράπεζας και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, όλες οι χώρες της ευρωζώνης έχουν διογκώσει το εθνικό χρέος τους , ενώ  οι χώρες εκτός της ζώνης του ευρώ ,αναγκάστηκαν να συνδέσουν το νόμισμά τους με το δολάριο. Έτσι, η Μέρκελ ενεργεί ως εγγυητής των συμφερόντων των ΗΠΑ στην Ευρώπη!"

Η Μέρκελ , πιστή στην Αμερικανική καθοδήγηση και σε συνεργασία με ΜΚΟ επιχειρεί να αλλάξει τα καθεστώτα που προσκρούουν στα συμφέροντα των ΗΠΑ.

"Σε αντίθεση με κάθε λογική η Γερμανίδα πολιτικός, κατηγορεί την Ρωσία  για «καταπάτηση» της Ουκρανίας και για «προσάρτηση» της Κριμαίας, κάτι το οποίο είναι απολύτως παράλογο από την άποψη του διεθνούς δικαίου.  Η ίδια όμως μένει « σιωπηλή»  όταν  οι ΗΠΑ παραβιάζουν  τα σύνορα της Ουκρανίας, στέλνοντας  στρατό μισθοφόρων και στρατιωτών του ΝΑΤΟ, και ανατρέποντας  την κυβέρνηση της Ουκρανίας, διαλύοντας το ουκρανικό κοινοβούλιο,  οδηγώντας στην εξουσία του εθνικιστές του δεξιού τομέα" τονίζει ο δημοσιογράφος.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1770
    Ο Ιωάννης Μαυρομιχάλης με τον γιο του και 24 αγωνιστές βρίσκουν ηρωικό θάνατο στον Μελίπυργο της Μεσσήνης.
  • 1808
    Ο αγιορείτης νεομάρτυρας Νικήτας απαγχονίζεται στις Σέρρες από τους Τούρκους.
  • 1821
    Έλληνες επαναστάτες πολιορκούν το Ναύπλιο.
  • 1913
    Βρίσκουν τον θάνατο μετά από πτώση του αεροσκάφους τους στην περιοχή Λαγκαδά οι πρώτοι Έλληνες αεροπόροι.
  • 1907
    Δολοφονείται στο Κρούσοβο ο Μακεδονομάχος Λάκης Μάρκου.
  • 1941
    Μετά από βομβαρδισμό βυθίζεται στην Κέρκυρα το τορπιλοβόλο "Προύσα" υπό τον πλωτάρχη Ν. Κοτσιλύρη.
  • 1942
    Βυθίζεται στην Μάλτα το υποβρύχιο "Γλαύκος".
  • 1943
    Το υποβρύχιο "Κατσώνης" βυθίζει στην Κύθνο γερμανικό πλοίο.

Φίλοι - Συνεργάτες