Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΩΤΙΑ από Πούτιν: "To 2014 ξετρυπώσαμε...230 ξένους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ στη Ρωσία"!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, 23:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
”Κανείς δεν θα καταφέρει να εκφοβίσει, να απομονώσει και να ασκήσει πιέσεις στη Ρωσία” δήλωσε… ο Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν στην ομιλία που έκανε κατά την ετήσια συνάντηση αξιολόγησης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφάλειας (FSB) στο Κρεμλίνο με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Αξιωματικών στις Ρωσικές Υπηρεσίες Ασφαλείας.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αναφορά του στην έξαρση της δραστηριότητας των ξένων μυστικών πρακτόρων κατα της Ρωσίας μέσα στο 2014, τονίζοντας ότι η υπηρεσία της αντιτρομοκρατικής εξακρίβωσε τα στοιχεία 230 ξένων μυστικών πρακτόρων, σύμφωνα με το onalert. Οπως και τα άλλα σχετικά στοιχεία που παρεθεσε:”Φέτος, πρόσθεσε, χάρη στην δική σας , αποτελεσματική δράση, αποκαλύφθηκαν και ματαιώθηκαν περίπου 60 υποθέσεις που σχετίζονται με εγκλήματα τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένων 8 οργανωμένων τρομοκρατικών επιθέσεων, που, ευτυχώς, δεν συνέβησαν ποτέ. Εχουν εξαρθρωθεί 46 τρομοκρατικές και εξτρεμιστικές οργανώσεις που δραστηριοπιούνταν στη Ρωσία” .Ακόμη είπε ότι ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας και των εξτρεμιστών πρέπει να ενταθεί και πως χρειάζεται συνεχής εγρήγορση και ψύχραιμη εγρήγορση απέναντι στις διεθνείς απειλές των εξτρεμιστών, ιδιαίτερα όσον αφορά στην πρόγνωση και την ανάλυση πιθανών κινδύνων και απειλών, προσθέτοντας πως προτεραιότητα είναι η προστασία των κρατικών συνόρων και διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας.

Ο κ. Πούτιν ευχαρίστησε τους αξιωματικούς της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) για την συνεισφορά τους στην ασφάλεια της χώρας, των Ρώσων πολιτών, αλλά και των ξένων επισκεπτών, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας είπε ακόμη ότι μετά την προσάρτηση της Κριμαίας που ανακήρυξε μονομερώς την ανεξαρτησία της από την Ουκρανία άκουσαν συχνά δηλώσεις πως πρέπει να ”πληρώσουν βαρύ τίμημα”.”Προφανώς κανείς δεν θα καταφέρει να εκφοβίσει, να απομονώσει και να ασκήσει πιέσεις στη Ρωσία. Δεν το κατάφερε κανείς και κανείς δεν θα το καταφέρει”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πούτιν.

Υπενθύμισε δε ότι ανάλογες προσπάθειες έχουν γίνει εδώ και αιώνες.”Δεν υπήρξε όμως κανένα αποτέλεσμα και ούτε θα υπάρξει τώρα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να βιώσουμε ορισμένες δυσκολίες και να δώσουμε την κατάλληλη απάντηση σε όλες τις απειλές εναντίον της σταθερότητας, της κυριαρχίας και της ενότητας της κοινωνίας”, ανέφερε.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι φέτος οι τρομοκρατικές ενέργειες στη Ρωσία σε σχέση με πέρσι, είναι μειωμένες κατά 50% μειωμένες, σύμφωνα με την FSB – παρ’ όλα αυτά η κατάσταση χαρακτηρίζεται τεταμένη.Η μείωση εκτιμάται από Ρώσους αξιωματούχους, ότι ήταν αποτέλεσμα της συντονισμένης επιβολής του νόμου και των προληπτικών μέτρων.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι ο τάφος στην Αμφίπολη ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο;;;:
Σαν Σήμερα (28 Δεκεμβρίου)
  • 1667: Πλοιάρια που μετέφεραν Μανιάτες πλήττουν τουρκικά πλοία που πολιορκούσαν την Κρήτη.
  • 1826: Ο Γ. Καραϊσκάκης νικά τον Βελή αγά στην θέση "Ομέρ Εφέντι", κοντά στο Λιδωρίκι Φωκίδος.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved