Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ: Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ CUMHURIYET, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΤ - ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

1 Ιούν, 22:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απειλεί να τιμωρήσει τον εκδότη της εφημερίδας Cumhuriyet, γιατί αποκάλυψε video, το οποίο υποστηρίζει ότι απεικονίζει άνδρες της υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ να βοηθούν στην αποστολή όπλων στους τζιχαντιστές στη Συρία.

Η εφημερίδα Cumhuriyet ανέβασε την Παρασκευή στην ιστοσελίδα της video, που όπως υποστηρίζει το έντυπο, δείχνει χωροφύλακες και αξιωματικούς της αστυνομίας να ανοίγουν κιβώτια που, σύμφωνα με την εφημερίδα, περιείχαν όπλα και πυρομαχικά και τα οποία ήταν φορτωμένα σε τρία φορτηγά της MIT.

"Το άτομο το οποίο το παρουσίασε ως αποκλειστικό ρεπορτάζ θα πληρώσει υψηλό τίμημα γι αυτό. Δεν θα το αφήσω να περάσει", δήλωσε ο Ερντογάν αργά το βράδυ της Κυριακής σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι TRT.

Το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο έναν εισαγγελέα και καταθέσεις αξιωματικών της χωροφυλακής στο δικαστήριο, μετέδωσε στις 21 Μαΐου ότι αυτόπτες μάρτυρες και εισαγγελείς καταγγέλλουν πως η ΜΙΤ βοήθησε στην παράδοση όπλων σε τμήματα της Συρία που βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών από τα τέλη του 2013 ως τις αρχές του 2014.

Η Cumhuriyet ανέφερε ότι το βίντεο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της έχει τραβηχτεί στις 19 Ιανουαρίου 2014, αλλά δεν αποκάλυψε πώς αυτό περιήλθε στην κατοχή της.




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1015
    Ο Αυτοκράτωρ Βασίλειος Β΄ ο Βουλγαροκτόνος καταλαμβάνει το φρούριο της Εδέσσης.
  • 1821
    Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν και φυλακίζουν τους προκρίτους των Αθηνών.
  • 1941
    Στο οχυρό Ρούπελ προσέρχονται Γερμανοί αγγελιαφόροι για να ζητήσουν την παράδοση του οχυρού.

Φίλοι - Συνεργάτες