Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΒΙΝΤΕΟ – Με «αγάπη» στον Αλέξη, στον Αντώνη, στον Γιωργάκη και στους υπόλοιπους εθνοφάγους

8 Μάϊ, 13:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Είναι γνωστό σε όλους μας, πως η ιστορία επαναλαμβάνεται ως συνήθως, αλλά με διαφορετικά πρόσωπα, με διάφορους αλλά παρόμοιους τρόπους, σε διαφορετικούς ή ίδιους τόπους κατά καιρούς & το παρελθόν διδάσκει, μαθαίνει & καμία φορά θαρρείς πως «προφητεύει»… αφού γίνεται ξανά παρόν & μέλλον...

...& μας φέρνει στην Ελλάδα τους σήμερα, που βιώνει όλα αυτά που βιώνει τα τελευταία χρόνια, από το σάπιο & προδοτικό πολιτικό σύστημα, το οποίο με όλα τα μέσα που διαθέτει, οδηγεί την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ μας σε ΒΕΒΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Το γεγονός ότι οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι απλά & μόνον πιόνια των έξω, δεν σημαίνει ότι απαλλάσσονται από ένα μέρος των ευθυνών τους, ίσα ίσα που τους βαραίνει διπλάσια & τριπλάσια ευθύνη, για το κακό που κάνουν στην χώρα μας.

Όλα όμως έχουν ένα τέλος & το τέλος τους δεν είναι πολύ μακριά, τα γεγονότα που έρχονται θα τους σβήσουν ολοκληρωτικά & τα ονόματά τους θα γραφτούν στην ιστορία με μαύρο μελάνι, για να μάθουν οι νέες γενιές & να μην ξεχάσουν οι παλιές...
Μέσα λοιπόν από όλα τα γεγονότα που ζει η ανθρωπότητα & που θα ζήσει, ξεπροβάλλουν καθημερινά & επιβεβαιώνονται τα λόγια του Αγίου Παϊσίου & πολλών άλλων Μεγάλων Αγίων.

Ο Άγιος Παΐσιος, που ήταν το «ξυπνητήρι» του Θεού στην Γη, αφύπνισε, παρηγόρησε, θεράπευσε, δίδαξε, & αγκάλιασε με αγάπη τον σύγχρονο άνθρωπο. Όλα αυτά που είπε για το σήμερα & το αύριο, δεν τα είπε για να τρομοκρατήσει τον κόσμο όπως πολλοί θέλουν να λένε..., αλλά τα είπε για να προετοιμαστούμε πνευματικά, να έρθουμε σε μετάνοια, να δυναμώσει η πίστη μας & να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε με θάρρος τα γεγονότα, & να μην οδηγηθούμε σε απελπισία από αυτά.

Τώρα λοιπόν που βαδίζουμε σαν έθνος στα «μεσάνυχτα», ας προετοιμαστούμε, διότι το πιο βαθύ σκοτάδι της νύχτας είναι λίγο πριν χαράξει, & λίγο πριν χαράξει είναι που οι Τούρκοι θα έρθουν & λίγο πριν χαράξει είναι που η Ρωσία θα κατέβει, μετά όμως θα ΧΑΡΑΞΕΙ...!!!

Στο βίντεο αυτό θα παρακολουθήσετε ένα σύντομο, πολυσυλλεκτικό ντοκιμαντέρ, με σημαντικές πληροφορίες για ποιός ήταν ο Νικολάε Τσαουσέσκου, υλικό από την πτώση, την δίκη, την εκτέλεσή του, καθώς & πλήθος προφητειών του Αγίου Παϊσίου, οι οποίες αφορούν την σημερινή πολιτική κατάσταση της χώρας μας & το πως θα εξελιχτεί αυτή στο (άμεσο) μέλλον.

Ο Άγιος Παΐσιος είχε αναφερθεί στο όνομα του Νικολάε Τσαουσέσκου, φέρνοντας τον σαν παράδειγμα, για τους πολιτικούς της χώρας μας & για το πώς ενεργεί ο Θεός κάποιες φορές. Είχε πει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είδατε τί έπαθε ο Τσαουσέσκου στην Ρουμανία;

Τους μωραίνει ο Θεός κι αφού γίνουν ρεζίλι,

μετά παίρνουν τον δρόμο τους.

Το ίδιο συνέβη και με την Αλβανία,

το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ.

Τους αφήνει πρώτα να ρεζιλευτούν.»

(Σκεύος εκλογής, Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγιορείτου, 1998, Άγιον Όρος)



ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 330
    Ο Μέγας Κωνσταντίνος εγκαινιάζει τη Νέα Ρώμη.
  • 1854
    Ο Αχμέτ Πασάς καταλαμβάνει την Σκουληκαριά Άρτας, τελευταίο προπύργιο των επαναστατών της Ηπείρου.
  • 1919
    Ο Ελληνικός Στρατός κυριεύει το Νυμφαίο, κοντά στη Σμύρνη.

Φίλοι - Συνεργάτες