Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Δηλώσεις Πούτιν για την κατάρριψη ρωσικού του μαχητικού (Βίντεο)

25 Νοέ, 21:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Ο Πούτιν πάντα ψυχραιμος, συγκροτημένος και χωρίς κορώνες, δίνει για άλλη μια φορά το στίγμα της ανηλεούς πολεμικής των... "πολιτισμένων" συμμάχων που στην προκειμένη είναι η Τουρκία, επειδή οι ΗΠΑ δεν είναι διατεθειμένες να εγκαταλείψουν την στρατηγική της κυριαρχιάς και ελέγχου που επιδιώκουν και σε πολλά επίπεδα έχουν πετύχει, στη Μ. Ανατολη. Το ότι οι ΗΠΑ με τους συμμάχους έχουν χτυπήσει μέσα σε 5 χρόνια, μόνο 4 ή 5 στόχους των τζιχαντιστών, και μάλιστα προειδοποιώντας, χωρίς απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, ενώ η Ρωσία έχει καταρρακώσει και σχεδόν αφανίσει την τρομοκρατική αυτή οργάνωση χτυπώντας αμέτρητους και καίριους στόχους (πετρελαιοπηγές και άλλα) μέσα σε 1,5 περίπου μηνα που άρχισε τις επιχειρήσεις, λέει τόσα πολλά, που δεν μπορούν πλέον οι αλαζόνες κερδοσκόποι και εγκληματίες πολέμου της δυτικής ελίτ, να βρουν καμιά ψευτορητορική για να πείσουν ότι η Ρωσία είναι η "κακιά" κι αυτοί οι "άγιοι". Στη λυσσαλέα εγωιστική ανάγκη τους να αναχαιτίσουν την επιχείρηση της Ρωσίας που επικροτούν πλέον όλοι και θαυμάζουν κρυφά ακόμα και κάποιοι δυτικοί ηγετες, έκαναν αυτή την κινηση που δεν έχει δικαιολογία όπως και να τη δει κανείς. Η θέση των δυτικών συμμάχων δύσκολη και αναγκαστικά θα πρέπει να σιωπήσουν αν όχι να συνδράμουν στην προσπάθεια του Πουτιν, που είναι ο πραγματικός (κι όχι ο δήθιεν μου τάχα μου) πόλεμος κατά της τρομοκρατίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο...




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Πιστεύετε ότι η Ελλάδα είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης από τοτς τζιχαντιστές;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1915
    Μετά την προέλαση των Γερμανών, ο βασιλιάς των Σέρβων Πέτρος με τα λείψανα του σερβικού στρατού καταφεύγει στην Κέρκυρα.

Φίλοι - Συνεργάτες