Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Περιχαρής ο επικεφαλής των δολοφόνων τζιχαντιστών για τα διάτρητα σύνορα της Πατρίδας μας: "Περνάμε εύκολα στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας"

28 Νοέ, 19:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Το γεγονός πως η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ανοιχτή δίοδο τζιχαντιστών επιβεβαίωσε χθες το Reuters με ρεπορτάζ σχετικά με τον εγκέφαλο του μακελειού στο Παρίσι, Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

Σύμφωνα με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο ο ενορχηστρωτής των τρομοκρατικών επιθέσεων καυχιόταν για την ευκολία με την οποία είχε καταφέρει να περάσει στην Ευρώπη από τη Συρία, μέσω της Ελλάδας, δύο μήνες νωρίτερα, εκμεταλλευόμενος το κομφούζιο που επικρατεί, αλλά και το σύστημα των μετακινήσεων δίχως διαβατήριο, εντός της ζώνης Σένγκεν.

Κατάθεση μάρτυρα, την οποία δημοσίευσε το εβδομαδιαίο περιοδικό Valeurs Actuelles περιγράφει το πώς ο Αμπαούντ- Βέλγος μαροκινής καταγωγής- πλησίασε την εξαδέλφη του Χάσνα Αΐτ Μπουλασέν δύο ημέρες μετά από το μακελειό, ζητώντας της να τον κρύψει ενώ ετοίμαζε νέες επιθέσεις. Τόσο ο Αμπαούντ όσο και η Μπουλασέν σκοτώθηκαν στις 18 Νοεμβρίου, στην έφοδο που έκανε η αστυνομία στο διαμέρισμα που έμεναν, στο Σεν Ντενί. Μιλώντας για τις μελλοντικές επιθέσεις που σχεδίαζε, ο Αμπαούντ είπε στην εξαδέλφη του στις 15 Νοεμβρίου ότι «θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά σε περιοχές κοντά σε Εβραίους και θα προκαλέσουν αναστάτωση σε μεταφορές και σχολεία», σύμφωνα με την κατάθεση.

Την Παρασκευή, το γραφείο του Εισαγγελέα Παρισιού ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει προκαταρκτική έρευνα για το πώς διέρρευσαν στον Τύπο απόρρητες μαρτυρικές καταθέσεις.
Το μείζον ζήτημα όμως από την παραπάνω είδηση παραμένει πως τα σύνορα της Ελλάδας είναι ξέφραγο αμπέλι...


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1403
    Οι Μογγόλοι, υπό τον Ταμερλάνο, νικούν τους Τούρκους και καταλαμβάνουν τη Σμύρνη.

Φίλοι - Συνεργάτες