Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Μετά την ΔΕΛΤΑ τώρα η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να καταργηθούν και τα ΜΑΤ!...

20 Δεκ, 17:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Πρώτα κατάργησαν την ομάδα Δέλτα και τα σπάνε ανενόχλητοι στο κέντρο, τώρα θέλουν να καταργήσουν τα ΜΑΤ και να κάψουν κι όλη τη χώρα. Τώρα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από τα επεισόδια που έγιναν στην “πορεία αλληλεγγύης για τους λαθρομετανάστες” και την επέμβαση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη ζητάει να καταργηθούν τα ΜΑΤ.

«Στις 18/12 άντρες των ΜΑΤ επιτέθηκαν σε 4 συναγωνιστές-ιες στέλνοντας τους τρείς από αυτούς-ες στο νοσοκομείο και συλλαμβάνοντας τους δύο εξ αυτών. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση και την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία. Επίσης απαιτούμε να διαταχθεί έρευνα ώστε να εντοπιστούν οι άνδρες των ΜΑΤ που διέπραξαν το ξυλοδαρμό.

Επιπλέον η πολιτική ευθύνη σχετικά με τον εκδημοκρατισμό της αστυνομίας, την εξάλειψη ακροδεξιών θυλάκων εντός αυτής καθώς και της αλλαγή της λειτουργίας της, βαραίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την κυβέρνηση που, όπως προχώρησε στη κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, πρέπει να προχωρήσει σε πολιτικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση και για την ομάδα ΜΑΤ. Απαιτούμε την κατάργηση των δυνάμεων ΜΑΤ, καθώς και όλων όσων έχουν συγκροτηθεί για να καταστέλλουν τους λαϊκούς αγώνες και την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης για τον εκδημοκρατισμό της αστυνομίας.»

Δεν έχει νόημα να υπάρχουν πλέον, αφού η λειτουργία τους βασίζεται στη προστασία της κρατικής περιουσίας από αντιεξουσιαστικά στοιχεία. Εφόσον κράτος και παρακράτος είναι το ίδιο, ποιό το νόημα να υπάρχουν ΜΑΤ;

Ζήτω που καήκαμε μ’ όλους αυτούς που μας εξουσιάζουν!


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1867
    Ο οπλαρχηγός Γογονής εξοντώνει την οπισθοφυλακή του Χουσεΐν Αβνή πασά, κοντά στον Φρε Χανίων.
  • 1940
    Ο Ελληνικός Στρατός εισέρχεται απελευθερωτής στη Χειμάρρα της Β. Ηπείρου. Το υποβρύχιο "Παπανικολής" βυθίζει το ιταλικό πετρελαιοφόρο "Αντουανέτα", έξω από τον Αυλώνα.

Φίλοι - Συνεργάτες